Anonim

Magi AMV Sinbad Tribute

Vilka är de demonliknande enheterna som visas i slutet av Madoka Magica, vilken Homura kämpar nu istället för häxor?

Och vad betyder Homuras förklaring om hur dessa demoner ersatte häxor?

6
  • Det var ganska "begravt" i Madokas önskan. Även om jag också skulle vara intresserad av detaljerna.
  • Jag tror att det bästa sättet att svara på den här frågan är att vänta på att film 3 kommer ut, vilket antas vara efter TV-seriens händelser. Då blir det (förhoppningsvis) klart.
  • @LoganM från vad jag hörde den första filmen omprövar historien och den andra gör också ändå annorlunda än anime som sedan leder till den tredje filmen
  • @ Memor-X Det har gått ett tag sedan jag har sett filmen (såg den i den inledande teatern) så jag kunde komma ihåg, men jag kommer ihåg att slutet på den andra filmen var ganska lik TV-versionen. Det fanns en PV för den tredje filmen efter slutet av den andra filmen, vilket kan vara skillnaderna du pratar om.
  • @LoganM jag går bara av med vad jag läste ursprungligen baserat på det faktum att det skulle vara konstigt att tvätta serien i två filmer såvida inte den andra filmen avviker från var den första slutade, jag tog med Import Limited Edition av de första 2 filmerna bara om det aldrig blir dubbat, har jag inte tittat på filmer ännu eftersom jag ska göra samma sak som jag gjorde med Fate / Zero och vänta ungefär ett år för att se om de blir dubbade, jag föredrar Dubbed över Subbed eftersom jag fortfarande inte är van vid att läsa undertexterna medan jag tittar på anime, också,

Under samtalet mellan Kyubey och Homura i slutet av det sista avsnittet i serien nämner Homura att även om Madokas önskan hindrade häxor från att födas, kvarstod förbannelserna från den mänskliga världen fortfarande och fortsätter att hemsöka mänskligheten i form av "magiska djur "( ), som är demoniska krafter av okänd natur.

Den nya rollen för magiska tjejer är nu att besegra dessa demoner, samla sina förbannelser i form av små kubfragment och få Kyubey att skörda dem för att sakta ner effekterna av entropi på universum.

1
  • 4 Jag är ganska säker på att de kallas "Wraiths"