Anonim

NY LEVI Bloody & Eren säsong 3! När kommer Attack on Titan Season 3 Trailer Drop?

Så efter att ha sett Anime såg jag att alla människor, som ärvde kraften i Founding Titan, förändrade ögonen från sin ursprungliga färg till en lysande lila färg, oavsett om de är kungligt blod eller inte, som bevis på Grisha Jaeger. Det bör noteras att hållarens ögon ändrar färg nästan omedelbart efter att ha konsumerat den tidigare hållaren, som bevis av Grisha igen och Frieda Reiss. Baserat på vad som hittills ses och är känt, skulle det vara vettigt att hållarens lila ögon skulle beteckna att de har kontroll över den grundande Titan, jämfört med andra Titan Shifters, som Annie och Reiner.

Bevis A - här - Titta under Titan-fliken i rutan med karaktärsinformation.

Detta väcker ännu en fråga, varför ändrade inte Erens ögon färg efter att han åt Grisha i skogen? Påverkas han inte av den grundande Titans kraft? Eller behöver kraften "aktiveras", precis som Ackerman-klanen, för att kunna använda den med full potential?

Jag minns inte att jag såg något om detta i vare sig Anime eller Manga, men jag kunde ha fel och kanske missat något än en gång.

Om du inte är en del av Reiss-familjen påverkar den grundande titans kraft ögonfärg från fall till fall.

Enligt Attack on Titan Wikia:

När medlemmar i Reiss-familjen ärver grundaren Titan påverkas de av Karl Fritzs vilja, och ibland blir deras normalt ljusa ögon mörkare och avger en glöd.

Det verkar dock inte finnas någon universell regel utanför Reiss-familjen. Ögonfärg aspekten verkar vara kopplad till hur det påverkar minne och vilja men så vitt jag kan säga finns det inget officiellt / kanon så allt vi kan göra är att spekulera.

Så här är min spekulation:

Att ärva grundaren och en annans vilja är det som ändrar din ögonfärg. Detta förklarar Reiss-familjen eftersom var och en av dem ärvde Karl Fritzs testamente. Men (med bara några extra steg) förklarar detta också Grisha Yaeger.

Så efter att ha ätit Frieda Reiss är det tydligt att Grisha inte ärvt sin vilja, istället tror jag att hans ögonfärgsförändring berodde på Eren Kruger. Kruger hade gjort några hemska saker mot Grisha men i sina sista ögonblick hoppade han av och pressade sin kamrat från muren för att rädda Grisha. Han fortsatte sedan med att rättfärdiga alla sina dåliga gärningar och svara på eventuella frågor och förklarade om grundaren till grundaren och kung Fritz mål och uppmanade honom att hjälpa till med restaureringsprojektet. Han injicerade sedan Grisha med titanserumet och lät sig äta. Grisha fortsatte med att hjälpa saken, startade en familj och fortsatte att undersöka omvandlingen på Paradise Island. Min tolkning är att det ögonblick han åt Frieda inte var någon återvändo, där han symboliskt ärvde Krugers vilja och därmed hans ögonfärg förändrades.

För att svara på din faktiska fråga:

Slutligen har vi Eren Yaeger, vars ögon förblir gröna hela tiden. Jag tror att hans ögon förblir i samma färg på grund av hans överväldigande kraftfulla beslutsamhet, dvs. även efter att ha ärvt den grundande titanen förblev hans testament hans.

1
  • Intressant teori. Mycket intressant. Definitivt lägger till ett nytt perspektiv på Founding Titans effekt på den nuvarande innehavaren, men då är allt detta spekulation om inte Isayama beskriver detta senare i Manga och Anime

Uppdatering: 2021/11/01 Som säsong 4: Avsnitt 5 I slutet av showen ändras ögonfärgen igen, och jag antar att grunda titankraft kan kontrolleras av Eren.