Anonim

Orochimaru sparar Tsunade från att dö

Orochimaru hävdade att han ville ta över Sasukes kropp, men ändå meddelade han att han skulle hjälpa till i kriget mot Madara.

Varför hjälpte Orochimaru honom?

2
  • Eftersom han hörde Sasuke besluta att skydda byn.
  • Tja, självklart, men varför? Jag tänkte att han skulle döda Sasuke för att få sin kropp, men han misslyckades.

Obito Uchihas yttersta mål var att placera alla i Oändlig Tsukuyomi och leda människor till fred genom genjutsu, där man kan uppnå sina drömmar och önskemål. Med detta sagt gick Obito med i Madara eftersom girighet hade drivit människor att uppnå ultimat makt. Under kursen dog hans älskade Rin. Med tanke på detta skulle Obito försöka se till att girighet eliminerades helt.

Medan Orochimaru drivs av girighet att bemästra alla jutsu i världen. Obito skulle inte låta det hända i världen av Tsukuyomi. Därför var han tvungen att delta i kriget för att hålla sin girighet vid liv, med detta hjälpte han inte bara Sasuke utan också sig själv.

Man kan också ifrågasätta varför Orochimaru fattade detta beslut strax efter att Sasuke beslutat att gå med i krig med viljan att rädda.

Möjligen vill Orochimaru fortfarande ta Sasukes kropp, kanske var detta ett försök att vinna tillbaka hans förtroende. Tänk på det.

1
  • 1 @Miramiel Här är ett citat från narutowekia om Hiruzen Sarutobi som skulle utarbeta detta svar: "Han ifrågasätter Orochimaru om hans avsikter när Alliansen mobiliserade, Sannin noterar att han inte visar något intresse för detta krig. Han noterade dock att Obitos plan att erövra världen kommer att störa hans experiment och därmed besluta att gå med i striden. "Länk