Anonim

Kimi no Moji [Fullständig version]

I avsnitt 12 berättar Kana för Shinichi att hon kan berätta om Migis utsläpp förutom de andra parasiterna. Hon visas dock som att vara på "moln nio" för Shinichi - gå så långt som att slå håret runt fingret som en förlovningsring, och

nära slutet av avsnittet, misstag hon en annan Parasyte för Shinichi i den förstörda byggnaden, vilket ledde till hennes död.

Eftersom Migi säger att hennes krafter ökar kan det vara möjligt att hon skulle kunna skilja på parasiterna i framtiden. Men hennes död minskade utvecklingen.

Kunde hon verkligen säga Shinichi förutom de andra parasiterna, eller var hon bara vilseledande? Visar mangan något om detta?

3
  • Jag misstänker starkt att hon var vilseledande - inte ens Migi, själv en parasyte, kan berätta en parasyte från en annan. Vilka är oddsen som Kana, en människa, kunde?
  • @GaoWeiwei Tyvärr, jag följer inte? Jag har aldrig läst mangan om Zeco är en karaktär från senare.
  • @GaoWeiwei Ser ut som att översättaren har läst fel ザ コ zako "liten stek" som ett namn.

+100

TL; DR: Det är möjligt, även om mangan aldrig är avgörande för det.

@senshin Jag tror att Migi kan berätta en parasit från en annan, åtminstone så är det för en viss parasit. Beviset ges på sidan 194 i manga volym 9:

Så om Kana kan nå Migi-nivån när det gäller att upptäcka och differentiera signalerna från parasiterna, skulle hon förmodligen kunna berätta för Shinichi och Migi från de andra parasiterna. Kana visade sin potential med sin otroliga avkänningsförmåga på sidan 75 i manga 5:

Och på sidorna 115 och 120 i volym 5 i mangan såg vi att hennes krafter har utvecklats.

Sedan finns det hennes dröm, där Shinichi tydligt kan skiljas från de andra parasiterna. Slutsats: det verkar lovande att Kana så småningom skulle kunna berätta för Shinichi och Migi från de andra parasiterna om hon inte hade rusat till sin död i händerna på en parasit när hennes krafter fortfarande var omogna.

1
  • Typ av beror på ... medan vi inte vet vad Gotoh egentligen är, dvs INTE din genomsnittliga parasyte, är det möjligt att normala parasiter är otydliga, där som onormala parasiter som Pre-Op Migi och Gotoh har skillnader. Dvs Migi är svagare i sitt vilande tillstånd (eftersom de känner av bitarna i Shinichi) eller Gotoh som har MYCKET starkare signal.

Jag hoppas starkt att hon någonsin skulle kunna skilja på två vanliga parasister som Uragami hittade aldrig skillnader mellan dem - med ett undantag:

Gotou är annorlunda eftersom han innehåller flera parasiter och av den anledningen har en starkare signal. Att sova Migi är också annorlunda, han har en svagare signal, men ändå kunde Kana inte säga att Migi sov när Shinichi berättade allt för henne.

Men: att bli starkare, hennes krafter kan nå den punkten när hon ens känner människans hjärnvågor och än hon hade kunnat skilja Migi / Shinichi från vanliga parasiter och maby till och med skilja Shinichi från andra mänskliga ...

på grund av parasitcellerna i hans kropp och hjärna