Anonim

olika raser

Dör Yaki till slut i manhwa Shaman Warrior? De skar plötsligt stridscenen och slutade med att Yatilla skrek för Yaki år senare. Men innan de slog ut hennes kamp, ​​sparkade hon rumpan i full shaman-läge.

Dog också Horrakan? Han levde fortfarande när han och Nejo föll. Nejo kom tillbaka levande ... vad hände med Horrakan? Avslutningen verkade lite abrupt.

Shaman Warrior avbröts plötsligt vid den tidpunkten i berättelsen. Historien avslutades aldrig och som ett resultat är vi kvar vid den eviga klipphängaren utan att veta vad som händer med Yaki och andra.

Även om serien hade en fantastisk historia och fantastisk konst, så är det karaktären hos manhwa-affären. Jag har sett mer plötsliga ändar för Manhwa än Manga eller Comics.

Författaren och artisten till Shaman Warrior, Park Joong Gi har gått vidare till ett annat projekt som heter: The Arms Peddler, som huvudartist. Vilket pågår och publiceras av Square Enix. Så om du vill njuta av hans arbete fortfarande, kanske du bör kolla in det. Jag gillar det personligen.

Hoppas att detta hjälpte och du kommer att fortsätta att njuta av Manhwa.