Anonim

TUTORIAL: Susano Rojo Madara-MOD-Naruto Storm 3 Full Burts (PC)

Från de nuvarande kapitlen i Naruto avslöjas att Rikudou Sennin har en bror som också förseglade juubi i sig själv. Det betyder att det finns två juubier i världen. Om Madara har / haft kontroll över en av dem, var kan den andra döljas? Hans närvaro i världen för tillfället är spekulation. Men eftersom kaningudinnan hade Byakugan, kan det betyda att denna bror kan ha varit Hyuugas förfader, vilket skulle betyda att Senju, Uchiha och Hyuuga verkligen är besläktade, men Hyuuga och Uchiha kunde aldrig kunna använda den andras doujutsu, på grund av skillnad i förfader.

Så i princip frågar jag, var skulle den andra Juubi förmodligen kunna vara, är det inte möjligt att broren är Hyuuga-förfader? För närvarande är allt spekulation, men jag har en känsla av att Kishimoto kommer att avsluta den här serien med några plothål, så jag vill se andra användares idéer om dessa frågor.

7
  • Dela upp dina frågor i flera frågor. Detta gör det lättare att välja rätt svar. Om du ställer flera frågor i en fråga riskerar du att ha svar som är både korrekta och felaktiga samtidigt.
  • Kurama är bara namnet på Kyubi (de nio svansarna). Kurama det / han brukade vara ett enda existens, tills den fjärde Hokage delade det / honom i två, för att skydda Naruto från Kuramas fulla makt och ondska ...
  • @ Alex-sama: Kyuubi hade faktiskt inte funnits om det inte var för Sage som delade upp sitt chakra. Kurama hade inte funnits före det.
  • @MadaraUchiha naturligtvis. Jag tänkte inte på det förut! Även om hans bror delade den andra Juubi, kan det ha varit nio olika varelser från Juubi vi känner till.
  • uppenbarligen, som du sade i frågan från nuvarande kapitel, kanske svaren kommer att ges senare. och med tanke på att detta uppskattades så mycket senare i huvudberättelsen kommer antingen kishi att skapa en annan manga för detta eller kommer att förklara ordentligt i framtiden. det här stora plothålet mot slutet av serien är dumt för en författare. och att be om andra är inte en giltig typfråga enligt SE-nätverkets omfattning. diskussionstypfrågor är inte tillåtna tror jag.

Jag tror inte att det finns två juubier, för i den sista sammandrabbningen mellan Ten-Tails och Kaguyas söner, Hagoromo och Hamura, lyckades de besegra odjuret och förseglade det i Hagoromo. Men med vetskapen om att hans död skulle släppa loss tio-svansarna tillbaka till världen där den skulle fortsätta att rasera och återfå det chakra som mänskligheten nu besitter, separerade Hagoromo monsterets chakra från dess kropp och använde sin förmåga att skapa alla saker för att skapa nio svansdjur. Hagoromo använde sedan Chibaku Tensei för att försegla tio-svansens skal, dvs. månen.

Det finns inte en andra Juubi.

Efter att ha besegrat Juubi och Kaguya förseglade Hagoromo Juubi inuti sig själv.

När han närmade sig slutet av sitt liv delade Hagoromo Juubi i 9 varelser och skickade det tomma skalet till månen med Chibaku Tensei.

Baserat på den fjärde databooken flyttade Hamuras klan till månen för att skydda Juubis tomma skal (som fungerade bra för dem, gjorde det nu?)