Anonim

Sonic Shorts - Volym 8

När Garou slåss mot hjältar dödar han dem faktiskt eller skadar dem bara allvarligt. Om han dödade dem kommer det att lämna hjälteföreningen med stor förlust och i tidigare avsnitt

När Garou kämpade mot de 8 hjältarna i Gatling Gunners trupp verkade det som om några av dem dog.

Dödar han verkligen hjältar?

0

Nej, han skadar allvarligt många av dem, tillräckligt för att kräva sjukhusvistelse, men det finns inga faktiska hjältdödor kopplade till Garou. Hans ursprungliga utseende är förmodligen hans mest mördande utseende, dock: han sänker tydligt Blue Flame's arm av (som mycket lätt kan vara dödlig), till exempel. Han pratar till och med mycket om hur han kommer att döda alla där, hjälte eller inte. Möjligen var Garou ursprungligen avsedd att vara legitimt mordisk, men dessa beteenden överensstämmer fortfarande med rädslan som han vill ge alla med.

Monster Association kallar honom om hur han påstår sig vara ett monster men ändå inte dödar några hjältar. Därför kräver de att han faktiskt ska döda en hjälte för att ordentligt gå med dem. Garou bryr sig dock inte mycket om deras krav. Han ser det som, i bästa fall, stereotyp och lama monster / hjältdynamik, en av de saker som han vill förbättra och förvränga; och i värsta fall är det ovilliga mordet (särskilt för social överensstämmelse) inte ens förenligt med vad monster borde göra.

Mycket senare i webcomic

Saitama uppmanar honom också att inte ha dödat någon och säger att han medvetet måste ha kämpat mot alla på ett sätt som de kunde överleva. Tidigare kallar han Garou en stor softy. Senare menar han att Garou bara ville vara en hjälte, men fann det svårt och gav upp och tog den lätta vägen ut ur att vara ett monster; han kunde bara inte tappa sin önskan att inte döda människor.


Du kan se här i den sista panelen att hjältar i S-klass kräver hans död. Detta är tänkt att kontrastera de så kallade hjältarnas fel kontra Garou och Saitamas ideal. Det var mycket av poängen med denna berättelse, faktiskt: att undergräva hjältegenren och påpeka dess brister och misslyckanden, både på individuell och samhällelig nivå. Saitama ser bara Garou som en människa som slår upp vissa människor, så att han inte kommer att döda, medan "hjältarna" alla är mordiskt upprörd.

8
  • Hej, kan du berätta för mig varifrån kan jag läsa webbkomikaren? (inklusive det kapitel du skrev upp).
  • 1 @Zacky Jag kan inte tillhandahålla en länk till en översatt version, eftersom det skulle strida mot webbplatsens policyer. Den ursprungliga japanska webbkomikan hittar du här (kapitelänkar längst ner). En google-sökning bör låta dig söka efter översättningar. De kapitel som är relevanta för mitt inlägg är ungefär 85-94. Den speciella bilden jag använde är från 92.
  • I den tidiga åldern förstod han att människor ser monster som att dödas av hjältar i slutändan, oavsett hur mäktiga de är. I vissa fall kommer många hjältar för att bekämpa ett monster. Han orkade inte bära det. Det är därför han trodde att han inte skulle bli en hjälte, istället kallad monster och låta andra hjältar, civila vet att monster också kan besegra hjältar. Men vad saitama tänker på att Garou ville vara en hjälte ...... tyckte att det var svårt och gav upp. Nej, han försökte aldrig slåss mot riktig hjälte. Hur kan han ge upp det?
  • Från och med att starta var hans mål bara att inse att monster kan besegra hjältar. Men om detta är korrekt är det inte känt varför han inte går med i monsterföreningen. Kan vara halt eller något annat
  • 1 @PSatishPatro Hans ideal är hans ideal, och saker lever antingen upp till det eller inte. Monster Association kan ha sina egna idéer och ideal, men det är inte Garou. Och du frågade "varför går han inte med [dem]?", Det enkla svaret på det är att han inte har något intresse av dem och anser att deras beteende (som mordobsessionen) är oförenligt med hans ideal om monster. Även monster som arbetar på ett organiserat sätt jiver inte bra med sin bild av monster som hårt arbetande individualister.