Anonim

Najenda är chef för mördargruppen Night Raid. Hennes bakgrundshistoria, om händelserna som leder till amputation av hennes högra arm och förlorade av hennes högra öga, visas i kapitel 39 i mangan, direkt efter händelserna i Kyoroch i föregående kapitel (som motsvarar avsnitt 19 av anime). Men hennes berättelse visas inte i anime.

Varför visade inte anime hennes bakgrundshistoria? Jag tror att hennes bakgrundshistoria kompletterar resten av serien mycket bra och gör det lättare att förstå.

2
  • Jag tror att det har att göra med hur de bara har några episoder kvar för att nå historiens slut. De måste ta itu med Shura (eftersom han var den som skickade Tatsumi och Esdeath till stranden från toppmötet), Budou (eftersom han hade en roll i fångsten av Tatsumi och Lubbock) och även Kurome (hon var ganska halv- död från Cheleas misslyckade mordförsök, och hon behövde någon som vilade henne), för att inte tala om kungen och ministern. Men jag måste erkänna att jag inte vet om de faktiskt kan pressa in historien om de hade försökt.
  • Det måste bara komma från fakta att detta är anime är här för att göra lite reklam för mangan. Så om du gillar anime läser du mangan för att lära dig mer. Så de visar inte allt, bara saker som är episka eller riktigt intressanta och för andra saker som Najenda visar de bara dig tillräckligt för att få dig att undra vad som hände henne och tvinga att köpa mangan igen för att veta mer om det :) Det är min åsikt