Anonim

EMBRACE - Taryn Brumfitt body image dokumentär | Officiell trailer [HD]

Även om spelet finns klippbilder av den här kvinnan som pratar med en kornig effekt vilket gör att det verkar som om det är en flashback, det finns också ett par scener där en kvinna står i ett gräsfält och en av två personer vid trädet som kan antas bara att samma kvinna är.

Först trodde jag att det var Weiss fru (Felennes syster) som dog som drev Weiss att söka efter kaos och döda honom, men dessa scener dyker också upp i andra generationer.

Så om inte Schwarz och Gray ärvde Weiss minnen också, vem är den här kvinnan?

Den här kvinnan är faktiskt Varna, den höga gudinnan.

De scener som har henne i det mest från vad jag minns är kopplade till Fiona eller Eva Singing. Låten de båda sjunger är en sång Varna sång till Chaos som Chaos surrade för Eva, Fiona knenade sången för att hon är släkt med Varna eftersom hon kommer ihåg att hon sjöng den sången och kom ihåg en mors omfamning och Fiona har Varnas utseende.

Anledningen till att Weiss, Schwarz och Gray såg denna vision var att Weiss dog vid Mobius hand och efter att ha dödat Chaos använde Weiss kropp för att hysa kaos. Weiss, Schwarz och Gray är från den tiden fasetter av kaos så de har hans minnen (som förklarar scenerna "Vem är jag"), en gång i True End Route Chaos kan Weiss, Schwarz och Gray existera oberoende av honom.

I True End efter att ha öppnat dörren till True Agarest, finns det en scen där vi ser Varnas tre flashback-scener, medan hon pratar med någon som avslöjas som kaos i slutet. Vi vet att detta är Varna för

  1. Hon uttrycker sina känslor för kaos som hon alltid älskade djupt inne

  2. Hon uttrycker samma åsikter som kaos hade när det gäller gudarnas härskande över dödliga

De partiella scenerna kommer från den här scenen när Varna frågar att när dörren till True Agarest om hon och Chaos kan vara tillsammans vilket indikerar att scenerna inträffar innan Chaos förseglades.

OBS: Jag är inte 100% säker på om Fiona är Varnas dotter men högalvarna är skapandet av Lenion som Varna gifte sig, men betyder inte att Varna födde dem eftersom Chaos skapade sina motsvarigheter Syrium och de enda kvinnorna i mörkret Guds sida är Deeth och Nemesis. Deeth har varit känt för att skapa raser på egen hand, men det kan bero på att hon är en hermafrodit