Anonim

Varför är nästa generation fortfarande svagare än gammal generation i Boruto ??

Under det andra testet av Chunin-examen går Orochimaru för Sasuke och till och med ger honom makt. Men varför undviker han att förbanna Naruto som han gjorde mot Sasuke? Var inte Naruto lika kraftfull som Sasuke? Eller var han för kraftfull för att kunna kontrolleras?

Också, varför använder han Five Elements Seal på Naruto?

Den främsta anledningen till att Orochimaru ville ha Sasuke snarare än Naruto, var Itachi Uchiha.

Sasuke Uchiha, utvecklades till underbarnet som hans äldre bror Itachi var. Orochimaru hade upplevt Itachis kraft från första hand. Och det visade sig för bra för honom.

En annan anledning var Uchiha-klanens berömda Sharingan. Itachis skicklighet med sin Sharingan var enastående. Orochimaru förväntade sig detsamma från Sasuke.

Eftersom Orochimaru inte kunde ta kontroll över Itachis kropp, bestämde han sig för att nöja sig med sin yngre brors.

När det gäller varför Naruto inte valdes, gynnade Orochimaru Sasuke framför Naruto. För då var Naruto längst bak i klassen, och Sasuke var Uchiha-underbarnet. Det faktum att Sasuke är Sharingan skicklig och Itachis bror uppvägde också Naruto total.

De två skälen till varför Orochimaru använde sig av Five Elements Seal:

  • Han ville inte tillåta Naruto att använda Kyubis chakra.
  • Och att manipulera hans kontroll över sitt eget chakra.
2
  • Fruktade Orochimaru kraften för de nio svansarna? Annars, varför förseglade han det? Han kunde helt enkelt ha undvikit naruto.
  • @AdityaDev: Vid deras första möte avbröt Naruto Orochimarus observationer och testade på Sasuke. För att hindra honom från att störa använde han sigill. Eftersom Nine-Tails chakra alltid presenterar sig för Narutos användning, bestämde Oro att 5 Elements-tätningen var bäst.

Orochimaru gick faktiskt efter Itachi, Sasukes äldre bror. Efter att han misslyckades med att få Itachis kropp bestämde han sig för att få sin yngsta bror, Sasuke, för han skulle bli ett lättare mål.

Den främsta anledningen till att han till och med riktade Itachi var på grund av hans Sharingan. Han gick efter en Kekkei Genkai, vilket är en speciell förmåga som inte många människor kan ha, att hans nästa fartyg måste göra honom starkare. Han riktade sig inte mot Naruto eftersom han inte har en Kekkei Genkai.

Han satte Five Elements Seal på Naruto så att han inte skulle använda Kyuubis chakra och sitt eget.

Jag skulle säga att det finns två huvudorsaker till att Orochimaru följde efter Sasuke.

  1. Orochimaru ville ha Sasuke eller Itachis ögon. När allt Orochimaru forskade på ärvt chakra eller kallades Kekkei Genkai. Det betyder att du måste vara född i den specifika klanen för att få chakrat eller speciella funktioner i det. Orochimaru letade bara efter speciell Kekkei Genkai. Här är några exempel: Shikotsumyaku-klanen och deras förmåga att använda sina ben i sina kroppar som vapen. Användaren Kimimaru. Användare av kristallsläppande naturchakra kan materialisera och använda kristaller. Äntligen Jugos klan Kekkei Genkai. Låt dem absorbera naturlig energi i sina egna kroppar och använda den. Detta intresse för Kekkei Genkai fick honom att önska en till sitt fartyg. Så när Itachi visade honom potentialen i Sharingan. Han ville genast kontrollera och använda den.

  2. Orochimaru kunde inte använda honom ett fartyg. A) Naruto kontrolleras och hjärntvättas inte lätt i undantagsfall när det handlar om någon nära honom. Han skulle ha skurit av sin egen hand innan han medvetet skadat en nära och kära. B) Han är Jinchuriki. Kurama eller nio svansräven skulle aldrig ha tillåtit ormen att stanna i Narutos sinne länge. Han eller hon skulle ha slagit någon mening i pojken för länge sedan. C) Hans lojalitet mot byn. Orochimaru behövde någon som inte har någonting och ingen som håller honom tillbaka. Sasuke hade ingen lojalitet mot byn och det enda som höll honom tillbaka var något vän Naruto. Medan Naruto var mycket lojal mot sin by och fick vänner. Att få Naruto att inte behöva honom till skillnad från Sasuke som ville ha mer kraft som Orochimaru gärna levererade åt honom.