Anonim

Har Sasuke Uchiha skadats i tidsresan? Boruto Naruto nästa generations diskussion!

Kakashi är känt som "the copy cat ninja". Ninjas från de andra länderna kallar Kakashi Copy Cat Ninja på grund av hans Sharingan och hur han använder den för sin fördel (kopieringsrörelser). Men han använder inte sin makt för att kopiera mycket ofta (eller åtminstone inte längre). Det visas bara cirka 3-4 gånger att han faktiskt kopierar och använder det mot någon.

Varför använder han inte denna kraft oftare?

10
  • Han är inte en "infödd" Sharingan-användare, och att använda det tar mycket chakra, så egentligen bara för att användas i speciella fall.
  • @Od faktisk, men sedan igen. han använder massor av andra delande krafter. detta tömmer också hans chakra
  • Tja, han kallas copy-ninja eftersom han kopierade över 1000 tekniker, så även om det inte visas använder han det mycket, nej?
  • @Odd: I början av serien, efter att ha använt den i cirka 30 minuter, kunde han inte röra sig på en vecka. Men senare visade han oss att han kan använda den under längre perioder och till och med använda Mangekyo utan att bli sjukhus.
  • @Dimitrimx Du har helt enkelt fel. Gå tillbaka och läs mangan och räkna alla gånger Kakashi använder något som inte är Chidori eller Sharingan. Han har flera vattenbaserade tekniker, jordbaserade tekniker för försvar och smyg, kloner av både skugg- och blixtelement, hundkallelse etc. Den enda anledningen till att han drar ut sin Sharingan så ofta är att det är ett enkelt sätt för författaren att visa läsarna att fienden är farlig.

Vad alla sa var delvis korrekt. Sharingan är en kekkei-genkai gjord för Uchiha-klanen. Eftersom Kakashi inte är infödd i den här klanen kan han bara använda sin Sharingan efter en gång ett tag. Som sagt tidigare använde han det i början av serien och var ute i ungefär en vecka eller två från att använda för mycket chakra.

Konsumtion av alla dina chakra kommer att få dig att dö.

Nu med sin Mangekyo Sharingan kan han inte använda den mycket. Exemplet som kommer snabbt i mitt huvud är när Kakashi och Naruto jagade Deidara under Gaara Retrieval-bågen. Kakashi citerade specifikt att "Vi måste avsluta detta snart. Jag kan bara aktivera Mangekyo förmodligen en gång till."

I den aktuella mangan kan han bara följa med att använda sin Mangekyo Sharingan med hjälp av Kyuubis aura / chakra.

Det förbrukar alldeles för mycket chakra för honom.

2
  • Så praktiskt taget menar du att chakraanvändningen för kakashi är mycket högre än för en som är född i blodlinjen. För endast med assisterat chakra (kyuubi etc) kan han använda det oftare?
  • @Dimitrimx nej vad han säger är att Kakashi från början av mangan har en väldigt låg chakrapool, han uppgav det verkligen en gång (glömde den specifika delen) medan han pratade med naruto om bunshins.

Alla kommentarer är korrekta men sanningen är att hans kropp inte är byggd för Sharingan. Han använder det för att det implanterades som en gåva från en döende vän, men det finns mer till Kekkai Genkai än bara gåvan. Det är ungefär som Hyuga-klanen med Byukaggan. Om du märker att det finns ett nätverk av vener som stöder deras ögon. Om deras ögon stulits är det troligt att detta nätverk av vener inte existerar hos den nya användaren och därför kan spänna användarens kropp.

På samma sätt är Kakashis kropp inte byggd för längre Sharingan-användning. Visst, han kan använda den mer än någon som hade den nyligen implanterad men han är inte en Uchiha. Där Sasuke kan använda den under mycket längre perioder och till och med spänna det kan Kakashi inte.

3
  • 2 som ganska motsäger aswel, senare i manga om du är uppdaterad kan han fortsätta använda sitt öga efter att ha fått kyuubi-chakrat. vilket gör den mer bunden till chakran än venerna. Även om de också kan ha en effekt
  • det finns också någon som framgångsrikt använder en stulen byakugan, assistenten till mizukaget, Ao
  • Jag visste inte att Ao stal framgångsrikt Byakkugan. Häftigt.

Svaret kan vara ännu enklare än vi. Kakashi är kopian ninja, det är han som har kopierat 1,000 jutsus. Varför använde han inte kopieringsförmågan hos Sharingan? Här är varför.

  1. Han har redan kopierat jutsu och behöver därför inte kopiera den igen.

  2. Jutsu kan inte kopieras, till exempel Hyouton Kekkei Genkai.

  3. Även om han kopierade det, kan han inte använda det på grund av att han inte har tillräckligt med chakra för att utföra det.

  4. Han kan kopiera den men jutsu är inte värd att kopieras.

Egentligen kopierar Kakashi tekniker men inte allt eftersom bara få av dem är kompatibla. Därför kunde han kopiera 1000 tekniker och inte visa det eftersom det inte finns någon perfekt fiende han kunde använda sina tekniker på.

Du har en serie där ninja använder naturliga element som bas för tekniker som kan utföras för att förstöra byar ... din enda fråga är varför Kakashi inte kopierar sina motståndares rörelser? Jag tror, ​​det är inte så betydelsefullt just nu ... också för att tänka på det, de flesta av Kakashi-motståndarna var Akatsuki-medlemmar, vilka var och en är mycket unika, kan antagligen inte kopieras, bortsett från alla elementbastekniker. Återigen kan jag inte komma ihåg om Kakashi kan kopiera icke-element-jutsus. Gräver du?

5
  • Första saker först. Han är känd som kopian cat ninja eftersom han redan har kopierat flera hundra tekniker så min fråga är inte bara varför inte kopierar han, utan också varför använder han inte rörelserna
  • Du vet hur du studerade matte i skolan ... och minns inte allt. Ja, det är så. LOL
  • Jag menade faktiskt, vidareutveckling av Kakashi vid denna tidpunkt är inte viktigt i förhållande till vad som händer med Hokages, Naruto och nu Sasuke ...
  • Välkommen till Anime & Manga.SE! Detta svarar inte på frågan. Överväg att redigera den så att den blir ett svar på frågan :) Lyckligt svar.
  • Varför skulle det då inte vara relevant? Vi vet inte vilken typ av fantastiska tekniker han har stulit från människor. Hans copyd-färdigheter kan handla om kriget eller säkra tusentals liv. Det är ingen specifik utveckling för Kakashi, det är mer som att han fick en titel för en av sina mest OP-krafter och att den aldrig använts någonsin. Och om du inte kommer ihåg att läsa den igen för att informera beter;)

Jag håller helt med om att Kakashi borde ha använt sina kopiorörelser mer. Han använde det som en gång. Det har ingenting att göra med hur sharigan tar upp chakra, eftersom han redan använt sharigan för att kopiera baselement justsu. Så han borde använda de jutsus han har kopierat, som inte tar så mycket chakra som hans sharigan och mangekyo sharigan.

De tekniker som han kopierade från Zabuza, som vattensfär, skulle ha varit till stor hjälp när det handlade om få motståndare.

Jag tror att det antingen är legenden om kopianinjan inte så stor som vi trodde eller författarens lathet.