Anonim

De tunga hästarna - till jorden

Jag tittade på One Piece-filmen om Zephyr (Z) sensei. I det förklarar de att någon dödade sin familj och klippte av armen och senare blev krigsherre. Jag sökte online men kunde inte hitta någon annan film eller ett avsnitt där de avslöjar vilken krigsherre det var? Även om jag misstänker Doflamingo eller Mihawk eftersom bara de har kapningsrelaterade färdigheter.

1
  • Jag tittar inte på One Piece mycket men det verkar som om det var en pirat som först dödade sin familj och (efter 23 år) annan pirat med Devil Fruit-makt dödade hans besättning och kapade armen. De senare blev en Shichibukai.

Du har inte missat det, det har bara inte avslöjats ännu. Vi vet att det inte är Doflamingo eller Mihawk, för den personen blev krigsherre under Timeskipet, så det är inte heller Hancock eller Kuma.

De tre möjligheterna är Law, Buggy och den oupptäckta tredje nya krigsherren. Det är nästan säkert inte Buggy, eftersom han inte riktigt skulle kunna utmana någon som Z, så det är antingen Law eller den nya krigsherren, men Law är besatt av att komma tillbaka på Doflamingo och nästan allt han gör är för detta ändamål och lämnar mest troligen mannen som den mystiska, men ändå oupptäckta, sjunde krigsherren.

0