Anonim

Otakucraft (ㆁ ω ㆁ) IP: BuizelChu.aternos.me

Jag är inte säker på om det har täckts men för att Nanachi redan har välsignelsen betyder det att de som narehatt kan stiga upp utan att dö på ett liknande sätt som Mitty?

Wiki: http://madeinabyss.wikia.com/wiki/Nanachi

Nanachi kan se Curse, så hon kan undvika det. Du kan också komma ihåg att hon har etablerat sitt gömställe i zon fri från förbannelse, vilket kan betyda att hon fortfarande behov för att undvika det.

Så, kan hon gå upp från sjätte lagret igen? Förmodligen ja, om hon kan hitta zoner fritt från förbannelse. Är hon immun mot förbannelse? Troligtvis - nej, åtminstone fanns inga uppenbara fakta som visade sig vara motsatta.

Tja, om hon inte är immun mot förbannelsen, skulle hon falla till effekterna någon gång med tanke på att hennes förklaring om att förbannelsen var som lakan eftersom det inte finns något sätt att det alltid finns hål i förbannelsen som hon kan utnyttja.

Kanske är hon precis som varelserna i avgrunden (med tanke på att hon inte längre klassificeras som mänsklig) och är immun mot effekterna som de. När det gäller varför hon satte upp sitt hus där hon gjorde det är det möjligt för hennes experiment med de vita och svarta visselpiporna medan hon försökte hitta ett sätt att döda Mitty