Anonim

8 Demoniska besittningsfall i verkliga livet

(Jag har inte läst manga eller roman, bara titta på anime, för närvarande i avsnitt 7)

I avsnitt 2 blev Elaina en fullfjädrad häxa och åkte till Mages Land. När hon anlände fick hon höra att häxor automatiskt tillåts eftersom bara häxor kunde komma in. Senare i avsnittet avvisades Elaina från alla hotell hon besökte eftersom hon inte kändes igen som en häxa sedan hennes brosch som markerade hennes status som häxa. saknades. Lägg till detta det faktum att människor senare i serien bara känner igen som "en häxa" och inte "det där häxa ", vilket betyder att hon inte är känd, och att hennes status endast betecknas med en häxans brosch.

Elaina fick sin brosch i avsnitt 1 av Fran som var en okänd häxa (åtminstone i hennes område). Med tanke på detta finns det inget som garanterar att broschen beviljades Elaina av någon olaglig anledning, såsom mutor, och att broscher inte kan delas ut utan kontroll, och att någon med lite pengar / status bara kan köpa en häx brosch .

Trots hur det inte verkar finnas något förfalskningsmedel, verkar alla känna igen någon med en häxans brosch som tillförlitlig och tittad på, vilket visas av hur människor verkar bjuda in Elaina (och senare Nik ) in i sina hem utan tvekan. , samt behandla med stor gästfrihet.

Det skulle vara förståeligt i Sayas fall, eftersom hon erkänns som "en häxa från United Magic Association", som verkar vara en väletablerad grupp. Elaina verkar dock vara en del av ingen sådan ansedd organisation, och hennes huvudsakliga trovärdighet som häxa kommer från att ha en brosch, som verkar ha kommit utan tillförlitligt stöd.

Med tanke på en sådan brist på stöd (i både förmåga och personlighet) för häxars broscher, hur är det så att häxor allmänt (hittills) betraktas så högt? (Om detta besvaras senare i serien, markera ditt svar med en spoilervarning)

Min teori är att dessa broscher bara kan skapas av häxor. Således är alla med en brosch en certifierad häxa med en annan häxebakgrund. Häxor är inte sällsynta från vad jag har sett, men för att häxor är bättre på magi än den genomsnittliga personen tror jag att de i allmänhet uppskattas. Om inköp av broscher från häxor (med tanke på att bara de kan skapa dem). Jag antar att vissa häxor som är onda (de är fortfarande människor) skulle sälja en brosch, men jag har inte sett några bevis på häxor som skulle göra det.

1
  • Människor som är bra på magi behandlas inte alltid med höga hälsningar, speciellt utan bevisade goda avsikter, vilket visas av många OP-villians i anime.