Anonim

Vad kan hända om du får en ångestattack? | Mega Health Channel och svar

Vad skulle hända om en person inte kunde dö av hjärtinfarkt eftersom de använder en pacemaker eller är ansluten till medicinsk utrustning som pumpar blod för dem?

Detta kan skapa några delfrågor om människor inte kunde dö av en hjärtattack som:

  • Vad skulle hända om den angivna dödsorsaken var omöjlig, så personen var tvungen att dö av en hjärtattack?
  • Vad skulle hända om ingen dödsorsak specificerades?
1
  • 8 De skulle fortfarande dö av en hjärtinfarkt. Pacemakern skulle inte rädda dem av någon anledning - plötsligt bryta eller orsaka hjärtinfarkt på grund av fel. Åtminstone så föreställer jag mig att det skulle gå, med dödsgudarnas krafter inblandade.

Mayo-kliniken definierar hjärtinfarkt som ett hinder för blodflödet till hjärtmuskeln, vilket gör att kroppens naturliga blodpump går sönder och / eller dör.

Så en pacemaker kommer inte att rädda en från hjärtsvikt när det händer, enheten undviker dem från att hända (den verkliga funktionen är mer komplex, gugure kokkuri-san!).

Eftersom en hjärtinfarkt är ett fel i blodpumpen, är det säkert att anta att en DN kan få ett konstgjort hjärta att misslyckas också.

1
  • 1 Man skulle kunna kommentera hur man går cyborg och undviker döden av DN, men då kommer vi för evigt att avvika från gränsen till vad som lever och vad som inte är.Så jag är verkligen positiv till att DÖDSGUDARNA under alla dessa århundraden perfektionerade DN för att undvika dumma kryphål förutom de som visas på skärmen.

Hur man använder: I

1. The human whose name is written in this note shall die. 


Detta är den mest grundläggande regeln i dödsanteckningen. Om en persons namn står i dödsnoten, kommer denna person att dö vid angiven tidpunkt eller efter standardtiderna. Som Ryuk säger: Shinigamis använder normalt inte DN i den här eller den ovanliga situationen eller på ett sätt. Det var Ryuk som skrev reglerna (i bästa fall kopierade en manual i Shinigamis värld) så det är säkert att säga att reglerna inte innehåller hela sanningen.

En Shinigami dödar normalt människor som har flera år kvar - någon som måste använda en pacemaker har låga chanser att leva så länge - så Shinigamis vet bara inte vad som händer i det här fallet (de är inte intresserade av sådana saker trots allt) och anta att hjärtinfarkt är det ultimata fallet men i slutändan (åtminstone i kanon) kommer DN aldrig att misslyckas.