Anonim

Ash's Alola Team Prediction (Pokemon Sun and Moon Battle Vs Alola Ash)

Madara och Obito kunde styra Kurama med sina Sharingans. Min fråga är hur exakt gjorde de det? Vad krävs för att kontrollera detta odjur? Är Sharingan tillräckligt för att göra det? Kan de kontrollera något annat djur med samma teknik?

Jag kommer ihåg att Kurama en gång sa Madaras chakra kunde kalla det, men hur kunde Obito kalla till och kontrollera det vid sitt allra första försök? Det finns inget sätt att han kunde ha övat på det eftersom det förseglades inuti Jinchuriki sedan Madaras nederlag mot Hashirama.

Så hur exakt kunde Madara och Obito kontrollera Kurama?

1
  • Jag har redan svarat på den frågan ..... hänvisas till länken här anime.stackexchange.com/questions/7531/…

Okej, för att förstå svaret måste du förstå länkarna mellan Tailed Beasts, Uchihas och Senjus.

Sage of Six Paths var tillräckligt kraftfull för att döma tio-svansarna, lagra den i sig själv och till och med dela den i de nio tailed Beastsna. Hans två söner, Indra (vars ättlingar bildade Uchiha-klanen) och Asura (vars ättlingar bildade Senju-klanen), ärvde hans kraftfulla chakra och också hans makt att kontrollera Tailed Beasts.

Därför ärvde medlemmar av dessa klaner som hade utvecklats till en viss övre nivå som Mangekyo Sharingan (Madara och Obito) och Sage Mode (Hashirama Senju med sin trädrake) de Tailed-Beast-kontrollerande förmågorna som ursprungligen tillhörde Sage av Six Paths Hagoromo och överlämnades senare till sina ättlingar.

3
  • 1 Ange källor för dina anspråk pls .. Jag håller inte med om att Mangekyo är skyldig att kontrollera Kurama. Sasuke kunde undertrycka Kuramas chakra utan Mangekyo under 'Sasuke och Sai Arc'.
  • Nåväl, låt oss hålla fast vid den övre nivåsteorin.
  • När det gäller källor finns det inga. Kishimoto har inte avslöjat några detaljer om denna exakta fråga. Du är välkommen att söka i mangaforumet om du vill, men låt mig försäkra att du inte hittar de "källor" du letar efter. Sök i mangaforumet, inte anime. Inte alla fenomen i fantasivärlden har förklaringar. Hagoromoteorin är närmast den kommer.

För att kontrollera nio svansar behöver First hokages trästil-justsu eller kraftfulla Sharingan. Madara har Magekyo sharingan och First hokages cell, så han kan absolut styra nio svansar och även Obito. Även nio svansar kan kontrolleras, en annan svansdjur blir lätt att kontrollera.

2
  • 1 Tack för ditt svar. Vänligen ange källan för dina anspråk :)
  • 1 Ledsen för källorna. Det var vad min vän sa ... :)

Sharingan ger möjlighet att kontrollera de andra med sina ögon. Så hur madara och obito kontrollerar de nio svansarna. När han kom till den första hokagen utvecklade han en jutsu i wodden stil för att kontrollera svansdjur. Att jutsu drar tailed vildenergi och framträder som en skog som lämnar tailed beast utan chakra för att slåss.

1
  • Så, vem som helst med sharigan kan kontrollera djuren? Om så är fallet skulle odjur bara vara dockor av uchiha-klanen. Ge också källor till dina anspråk.

Sharingan har förmågan till hypnotism. Från naruto wikiasajt

Mer avancerade Sharingan-användare kan ta hypnosförmågan ännu längre till den punkt där en kraftfull kallelse som Manda eller till och med ett tailed djur kan kontrolleras. Det har påpekats av Madara Uchiha att djuren var slavar till dem med de välsignade ögonen.

Så med denna förmåga styrde både Madara och Obito Kurama.

När det gäller kallelsen berörde ... (Det här är bara min spekulation och jag har ingen källa att säkerhetskopiera)

Svansdjuren är inte levande saker och de är nästan bara verktyg. De behöver inte blodkontrakt för att kallas.

Kurama kallades på samma sätt som Ten Ten kallade sina ninjaverktyg. När hon först försökte kalla till sig gjorde hon inga kontrakt men hon kallade in några verktyg. Så på samma sätt kallades Kurama av Madara och han tänkte tricket till Obito också. Men bara fånga är att det behöver mycket chakra för att få fram odjuret.

1
  • Hur kallar fungerar? ditt svar förklarar inte det.

Sharingan-användare kan kasta en genjustu eller skydda mot en. Detta har sagts sedan kapitel 003 (First Team 7-uppdrag mot Zabusa).

Det finns inga gränser för om det är människor eller bijuu. I inget kapitel anges gränserna så varför anta att det finns gränser. Gränser beror på användarens skicklighet att dela.

Sharingan specifikt mangekyo har förmågan att sätta någon varelse i genjustsu, som inkluderar till och med tailed djur, eftersom det ärvs från visman på sex vägar, den som skapade dem. När det gäller obito hade han till och med hashiramas celler så en genjutsu för att kontrollera även quibe var inte ett problem. Uppkallningskontraktet är mer eller mindre för att transportera kurama och är inte något som kräver ett formellt kontrakt som med paddor, det är som att shinobi kallar till verktyg från rullar, som tio tio.