Anonim

Har Sasuke Uchiha skadats i tidsresan? Boruto Naruto nästa generations diskussion!

Hagoromo tog tillbaka sitt Yin- och Yang-chakra från Sasuke respektive Naruto (i kapitel 690). Så om Yin-chakrat var ansvarigt för Rinnegan-utvecklingen i Sasukes öga, varför ändrades det inte tillbaka till hans ursprungliga öga efter att chakrat hade tagits tillbaka? Varför blir det permanent?

1
  • Tja .. Jag trodde att Sasuke fick rinnegan efter att ha fått chakra från Hashirama i stridsfältet eftersom Hashirama är en reinkarnation av Ashura och allt som betyder för att få rinnegan är att ha både Ashuras och Indras chakra.

Nåväl, vi har sett flera fall där till och med att förlora Six Paths Power fortfarande gör en starkare än de flesta, som beskrivs av Kakashi efter att han fått Obitos makt. Jag kommer inte ihåg det exakta kapitlet, men strax efter att han väckte Sharingan i sina naturliga ögon från Obito som överförde sin makt, säger Kakashi att något i linje med ögonen är starkare efter att Obito var värd för de tio svansarna. Man kan också hävda att det att ha det färdiga chakrat av Six Paths bara var ett krav för att väcka Rinnegan och inte behålla den. Men jag måste hålla mig till de fakta jag kan se och de är alltså; men först.

Spoiler varning, bara om du inte har läst tidigare kapitel 690 som nämnts i OP: s fråga.

I kapitel 696, efter att Kaguya besegrats och de sex vägarna Yin och Yang-symbolerna hade återvänt till Hagoromo, bevittnar vi den sista striden mellan Naruto och Sasuke i slutet av dalen. I denna strid använde Sasuke fortfarande sin Rinnegan, men ännu viktigare för de inblandade bevisen använde Naruto fortfarande Six Paths Sage Mode. Med detta sagt lämnar det lite utrymme för tolkning att de två fortfarande måste ha Six Paths Chakra.

Nu kommer det rum vi har för spekulation här där vi måste avgöra om de fortfarande har dessa befogenheter, för
A. När Hagoromo återfick sälarna på händerna var de bara tätningarna för Six Paths Chibaku Tensei och inget mer. Eller
B. Trots att Hagoromo tog tillbaka sina krafter har chakran väckt sin naturliga förmåga att använda den, efter att ha blivit utsatt för Six Paths-chakran, eftersom Sasuke och Naruto var de reinkarnerade Indra respektive Asura. När allt kommer omkring kunde Madara väcka Rinnegan genom att medvetet introducera Hashiramas celler i sin egen kropp, vilket innebär att Asuras chakra införs i sig själv. Efter att den integrerades behövde han inte kontinuerligt injicera Hashis celler för att behålla Rinnegan.

2
  • Om du ser någon annan del av ditt originalsvar som har ändrat betydelse efter min redigering, är du välkommen att redigera den. Du kan hänvisa till den i din ursprungliga version här: anime.stackexchange.com/posts/18662/revisions (som också är tillgänglig från länken "redigerad XXX timmar / dagar") ovan
  • OK. Tack, jag menade inte att jag skulle bli så svår och faktiskt uppskattar jag det arbete du gör för att korrigera min slarviga grammatik.

I bilden du publicerade, när Hagoromo sa "Nu måste jag bara hämta er alla", hänvisade han inte till Sasuke och Naruto. Han hänvisade till de nio Bijuus.Därför tappade Sasuke och Naruto inte någon av Rikudo-krafterna (inklusive Rinnegan), helt enkelt för att Hagoromo aldrig tog tillbaka den från dem.

Egentligen väcktes Sasukes Rinnegan på samma sätt som Madaras Rinnegan hade väckts. När Sasuke vaknar från sitt samtal med Hagoromo ser vi Kabuto läka honom med hjälp av några av hans kropps regenerativa egenskaper.

Kabuto hade, långt före detta, redan smält Hashiramas celler i sin egen kropp och genom att smälta hans kött i Sasuke, som ännu en gång använder Hashirama för att kombinera Indra och Ashuras kött, vilket är det som väcker det.

Men som Madara sa tog det fortfarande år för köttet att träda i kraft, så troligtvis lyckades exponeringen för Hagoromos Chakra i hans sigill han gav dem att starta effekterna.

Jag vet inte säkert, men jag skulle tro att det vore vettigt att ha en så lång process plötsligt inträffar på bara några minuter kan ha komplikationer eller mutationer, vilket kan vara anledningen till att Sasuke bara fick det i ett öga, och varför det är på samma sida som hans yinyang-tätning hålls.

Med tanke på det är det möjligt att höger sida så småningom kan komma ikapp och aktivera. Efter att Madara aktiverat sin egen Rinnegan såg han aldrig avaktivera den till sin normala Rinnegan förrän han hämtar den från Obito och Zetsu, som fick ögonen från Nagato. Så det kanske inte är något man lätt kan inaktivera som de vanliga Sharingan-ögonen. Han kan behöva väcka och behärska alla sex vägar innan han kan inaktivera dem.

Med tanke på dessa fakta och andra komplikationer som kan ha uppstått från Sage's plötsliga störningar av den naturliga utvecklingen, och Sasuke kanske aldrig kommer att kunna aktivera och inaktivera ett matchande ögonpar oavsett om de är Sharingan eller Rinnegan. (Förutom kanske när han är mycket äldre, som farfar till Sarada-barn äldre)

anledningen till att sasuke fortfarande har rinnegan är faktiskt väldigt enkelt. när du väl har det är det permanent. titta på madara till exempel, han låste upp rinnegan innan han dog, och innan han hade hashiramas celler. ändå efter att han blev en edo tensei kunde han fortfarande använda den efter att ha fått ögonen från zetsu.

2
  • 1 Har du några källor för att säkerhetskopiera ditt anspråk?
  • @Makoto Jag tycker att det faktum att Pain använde Rinnegan borde vara tillräckligt bevis. Smärtan fick aldrig Indra och Ashuras chakra till honom, ändå kunde han fortfarande använda Rinnegan. Detta skulle tyda på att chakrat bara behövdes för att väcka ögat.

Hagoromos Yin-makt blev oavsiktligt en katalysator för att påskynda Rinnegan-bildningsprocessen, som angetts av Madara när han väckte Rinnegan före sin död, vilket innebär att det tar lång tid för Rinnegan att bildas. Madara sa till och med till Obito "[...] även om du inte vinner Rinnegan [...]", och detta var efter att han läkt Obito med White Zetsus hud. Närvaron av Hagoromos chakra förkortade Rinnegan-bildningsprocessen för Sasuke, och även då var det bara i hans vänstra öga. Jag tror att hans högra öga kommer att bli en Rinnegan senare i hans liv.

Jag håller med om de flesta anledningar som folk säger. Men jag tror att anledningen till att Sasuke behöll sin rinnegan var att när han och Naruto senast kämpade förlorade de sin dominerande hand men började sedan blöda. När de blödde sammanfogas deras blod och en slags blandad del av Naruto och Sasukes chakra tillsammans. Jag vet inte om det här är korrekt eller inte så ima bara hämta det från minnet. Jag kommer ihåg att någonstans i Naruto Shippuden-serien sa någon att när en Uchiha (Indras ättlingar) får chakran till en ättling till Ashura. Användaren låser upp rinnegan. Jag är ganska säker på att Madara inte fick det direkt eftersom han bara hade en liten bit av Hashis chakra.

Jag skulle vilja prata om sanningen. Sasukes Rinnegan har inget att göra med hashiramas celler

som hashirama upphörde att vara en migrant efter hans död. hagoromo sa att hashirama och madara var den tidigare migranten. nyckelord VAR de inte längre är migranter Naruto och sasuke är de nuvarande transmigranterna som sådan Hashiramas celler hade inte längre potential att väcka en Rinnegan

sasukes Rinnegan är enbart för att Hagoromo gav Sasuke sex vägar. naruto sex vägar senjutsu är enbart för att hagoromo gav sina sex vägar makt till naruto. nu antar folk att han bara gav var och en av sin makt men detta är en lögn han gav dem båda båda hälften av sin makt. den enda anledningen till att Naruto inte fick en Rinnegan var att han inte har en Sharingan. och som klok sasuke bara har 1 Rinnegan eftersom han saknar senjutsu av de sex vägarna om Naruto och Sasuke skulle utbyta DNA Sasuke skulle väcka en andra Rinnegan, Naruto kropp skulle än acklimatisera till de fullständiga genetiska halvorna av salvia om sex vägar och så småningom väcka en Rinnegan