Anonim

Varning till Amerika om katastrofer kommer!

Jag har märkt att alla olika NerveGear-iterationer i Svärdkonst online har tre lysdioder på vänster sida, märkta POW, WAN och BLK.

Jag tror att det är säkert att säga att POW är makten och WAN är internetanslutningen. Vad är BLK?

5
  • Jag har inte hittat något officiellt, men några reddit-inlägg säger att det kan stå för "Bregn LiK"eftersom lampan verkar bara vara på när användaren är inloggad
  • Jag såg en fanfictionhistoria som hävdade något liknande, men det är naturligtvis inte det minsta kanon. Jag kommer inte heller ihåg att det ljuset någonsin varit - POW är vanligtvis fast grön och WAN blinkar, men BLK verkade alltid vara svart.
  • Någon ställde samma fråga på Yahoo! Chiebukuro nyligen och fick inte svar ännu (är det du?). Observera att jag inte heller hittade någon relaterad information om dessa lysdioder på japanska.
  • @AkiTanaka Inte jag, bara en slump (jag talar tyvärr inte japanska).
  • @PlutoThePlanet: BLK är inte svart, den blinkar långsamt blått, se öppningen av Alfheim-bågen (youtube.com/watch?v=gAi4PwjTfRU) eller tinyurl.com/y97m87u8

Det finns inget bekräftat för närvarande, men vi kan se att det mest tillämpliga namnet att ge enligt online-diskussioner är Brain LinK (BLK)

Blinkande kan föreslå en svag länk eller fast färg en fast anslutning och så vidare.