Anonim

Ingen kommer att överleva

I One Punch Man tar Saitama och Tatsumaki (som är mycket kraftfull på grund av hennes esperkrafter och inte hennes fysiska styrka), vem är den starkaste hjälten fysiskt? Bang and Bomb kan vara väldigt kraftfull, men de förlitar sig på kampsporttekniker och att slå viktiga punkter, så jag är inte säker på om all deras kraft kan tillskrivas deras fysiska styrka.

1
  • S Klass Rank 11, Superlegering Darkshine. Hans fysiska skicklighet anges uttryckligen i serien att vara i toppen. Men vi glömmer att det finns rankning 1 i S-klass, Blast. Som liknar Saitama.

Enligt Fubuki nämner Fubuki att Blast är "den som är högst upp bland alla hjältar" under sitt samtal med Saitama i hans lägenhet och placerar Blast tillsammans med King när det gäller makt. [7] Hon föreslår också att han skulle kunna besegra hela S-klassen ensam. Sitch nämner också att Blast bara skulle presentera sig om mänskligheten är i fara. [8]

Blast kunde föra äldste Centipede a ett hot på draknivå som var tillräckligt starkt för att bekämpa sådana som Bang, Bomb och Genos samtidigt - till randen till döden, även om han var mindre och förmodligen svagare när han först bekämpade Blast. [9] Trots detta trodde Psykos att Blast fortfarande kunde besegra äldste Centipede även i sitt nuvarande tillstånd.

Fubuki spekulerar i databoken att Blast är starkare än King, med en uppsättning psykiska krafter, förmågan att beordra biljoner robotar och att skjuta lasrar från hans ögon. Hon antar att han skulle kunna slå resten av S-klassen på en gång.

kolla här https://onepunchman.fandom.com/wiki/Blast

Kanske såg vi inte hur kraftfull det är, men vi borde vänta inom en snar framtid

Varningsspoiler för webbkomik:

Blast är ingen ringare än Saitama (men inte helt säker); förmodligen Saitama var Blast tidigare men förlorade sina känslor (och hår) efter att han bröt sin begränsare genom sin rigorösa träning

Hur som helst, tänk inte på att Blast borde vara den starkaste hjälten efter Saitama och att Fubukis spekulativa uttalanden i databoken kan vara falska eftersom Fubuki medger att King är stark (vilket i verkligheten är helt skräp).

Ingen visste mycket om Blast, och ingen, inklusive Hero Association, kan befalla honom.

Om du läser mangan ser du att även hjälteföreningen inte kunde kontakta Blast under strejken för äldre tusenfot.

Så ja, Kul borde vara rätt svar, men en annan kandidat skulle vara Garou. Han verkar bara inte vara en dålig kille (i den senare delen av mangan).

I webbkomikaren besegrar Saitama Garou och Garou inser sitt faktiska mål i sitt liv och blir en bra kille (kanske till och med förutsägbart en hjälte senare).

Vi borde vänta till slutet för att se hur historien går.

2
  • Din första spoiler är nonsens. Den bilden är en återblick till 18 år sedan, under Tasumakis barndom. Saitama skulle också ha varit barn då. Han tränade inte förrän han var ung vuxen.
  • Tja ... oops tänkte inte tat igenom ... saitama är för närvarande 25 ... men ändå påminner hans ord mig om saitama (hjälte för en hobby) .... kanske saitamas far ??? .... hmm. .. idk låt oss se hur handlingen går