Anonim

6 Shinobi som har Rinnegan-ögon i Naruto och Boruto Anime

Jag vet att Madara använde Transcription Seal: Izanagi för att fejka sin död och kom tillbaka till livet efter ett tag. Vad var utlösaren för denna jutsu (Izanagi)? Om det var hans död, skulle han omedelbart ha kommit tillbaka till livet efter döden och Hashirama hade märkt det.

Det nämns att han hade använt denna jutsu på sitt eget högra öga. Hur kommer det sig att en döds öga är en utlösande faktor för hans egen väckelse? Som jag förstår kommer det inte att finnas någon rörelse / tanke från en död person.

Izanagi är en teknik som kan skriv om historia. Du tar ett evenemang som inte var gynnsamt för dig och gör det till inget annat än en dröm.

Han ställde in Izanagi i förväg för att utlösas några timmar efter sin död. Trots att han redan var död aktiverades tekniken fortfarande (ungefär som Itachi förseglade sin egen Amaterasu i Sasukes öga, och den aktiverades även om Itachi redan dog).

När Izanagi aktiverades avbröts Madaras död.

4
  • Itachis scenario var annorlunda än Madaras. I itachis fall levde avtryckaren (Sasuke's Sharingan). Det var också en händelsebaserad utlösare. Men i Madaras fall var det en snabb utlösare som en '' Time Bomb ''. Det var också utlösaren redan död. Är det ens tillåtet?
  • 1 Det är bra att se Madara och Kaguya prata tillfälligt. =)
  • 1 @ NixR.Eyes Ja, det har inte hänt i serien än, men jag och henne kom överens och vi är kompisar nu.
  • Även @KaguyaOtsutsuki, tydligen är det :)