Anonim

PS [PSY] - Just nu

I det första avsnittet såg Sakakibara Misaki i källaren på sjukhuset. Jag har sett de första 9 episoderna och jag förstod fortfarande inte varför hon var där och vad hon gjorde.

Mei "besökte" sin tvillingsyster Misaki Fujioka

Hon dör i avsnitt 1 från 9: e klass klass 3-3 förbannelse, är "aprilens död", den första som dog på grund av förbannelsen. Mei levererade en present på Yomiyama-sjukhusets bårhus, en docka, Mei hänvisade till henne som "hennes andra hälft" under sitt första möte med Kouichi och senare som hennes tvillingsyster.

Källa: Misaki Fujioka - Plot - Another

I anime / ägget dog Fujioka av leukemi (flammade upp i OVA) men räknas fortfarande som en av de dödsfall som orsakats av katastrofen. i romanen hade hon en snygg transplantation och Mei skulle ge henne doolen men dog innan hon kunde

I den ursprungliga romanen var dockan som Mei tar med sig till bårhuset en gåva till Misaki efter hennes njurtransplantation. Njurarna som Misaki fick var inte Mei (på grund av att minderåriga inte fick donera). Misaki berättade för Mei vilken docka hon ville men dog innan Mei kunde ta med den till sjukhuset.

Fujioka nämns också nära slutet av serien när Takako tycker att Mei är "Extra" eftersom hon kommer ihåg att hon gick i skolan med en Misaki men förväxlar Fujioka med Mei och kommer ihåg att Fujioka (tror att hon är Mei) inte hade olika färgade ögon (en av Meys ögon är en prostetisk docka)