Anonim

Niveles de Poder de Dragon Ball AF: Saga de Ize (4K)

Kale aka "kvinnlig Broly" (inofficiellt smeknamn) har visat sig ha en super saiyan-omvandling av grön färg som liknar transformationen av Broly. Har denna omvandling redan ett officiellt namn? (från japanska tidskrifter, förhandsgranskningar etc.?)

2
  • Tyvärr tror jag inte det. DBS gör en riktigt lång lista över dessa oförklarliga nya omvandlingar ..
  • Ingenting har bekräftats ännu, inom de närmaste episoderna borde vi få vårt svar dock

Det verkar som om transformationsnamnet kommer att bli "Super Saiyan Berserk"eftersom några Dragon Ball Super-figurer (leksaker) av Kale förvandlade i SSJ dök upp, och de är märkta så. Förutom en provisorisk titel för DBS avsnitt 100 dök upp, och det är (spoiler)

Awakening of the Berserk Warrior!

https://www.youtube.com/watch?v=0lGKrSJOqlk

Uppdatering: 16/07/2017 I förhandsgranskningen av Dragon Ball Super avsnitt 100 är titeln "Out of control. The savage Berserker awakens !!" så jag antar att vi kan ta detta som hennes bekräftade namn.

3
  • Har du några källor att påpeka för dessa leksaker?
  • 1 YouTube-videon nämner leksakerna och namnet som hänvisas till i inlägget. Leksakerna kan ses här (med samma namn) reddit.com/r/dbz/comments/6dh9pj/… inte säker på om jag kan ladda upp det fotot eftersom det har en vattenstämpel
  • 1 Ah, jag var under antagandet att videon bara var ett klipp som visar förhandsvisningen för avsnitt 100.

Legendariska Super Saiyan eller Super Saiyan Berserk. Jag tror att de kallar det Super saiyan Berserk eftersom i Dragon Ball-serien möter Goku och CO aldrig Broly, så de har ingen aning om den gröna omvandlingen. Så de hänvisar till hur Kale agerar när han förvandlas.