Anonim

Life is Strange: Before the Storm - The Tempest (Perfect Script) (avsnitt 2)

Jag märkte att hon kunde göra detta efter att ha druckit Pip Bernadottes fritt erbjudna blod. när hon skulle dö av att inte vilja dricka blod. efter att hon drickit den ersätts hennes vänstra arm av en massa kaotisk svart och orange skuggmateria som vanligtvis manifesterar sig som en piskliknande tendril.

När i världen lärde hon sig att göra det. Jag har sett det om och om igen och försökt ta reda på när hon vet att hon kan få det att hända.

Såvitt jag har läst mangan tror jag att det inte är en inlärd förmåga, utan snarare en makt att visa att hon genom att dricka Pips blod blev en fullvärdig vampyr, så hennes kropp började läka och hon blev mer kraftfull. Det verkar också som att tendril verkar på instinkt snarare än hennes direkta vilja. Hoppas det hjälpte.

1
  • så ganska mycket att hon har några av alucards förmågor sedan hon drack Pips blod. Men är fortfarande inte i stånd att vilja dem som han gör när han känner

Schrodinger sa specifikt, just i den scenen, att blod som ges fritt är en helt annan sak än att bara ta det. Alucard har samma tendrils när han släpper begränsningar, och jag tror att det är själarna hos människor som vampyrer har matat av.

Eftersom Pip erbjöd sitt blod, tror jag att det tillät hans själ att agera självständigt och hjälpa Seras, såväl som att ge henne en större kraftförstärkning än normalt. Att bryta illusionen som plågade alla när hon steg upp var anmärkningsvärd när det hände.

Potentialen att göra det var alltid i Seras men hon manifesterade överlägsna vampyrabiliter på grund av att hon drack blod för första gången. Efter det fullbordade hon sin "inre väg" för att bli en fullfjädrad vampyr.