Anonim

NUNS 2 - 13 nov 10 B

Hidan är förmodligen den mest missförstådda karaktären i Naruto. Han har förmågan att överleva i stort sett allt (inklusive halshuggning) och kan fjärrskada motståndare vars blod han smakade och medan han är inne i sin förbannade cirkel.

Var kom den makten ifrån? Vilken typ av teknik är det? Varje enskild teknik som använts i Naruto hittills har förklarats till viss del, förutom den här.

Har någon information som kan belysa tekniken? Från databoken kanske?

2
  • Han säger att han får sin kraft från sin gud men jag är säker på att det finns en bättre förklaring där ute.
  • Inte enligt databook. Kontrollera mitt svar.

Enligt den officiella karaktärsdataboken:

The Way of Jashin använder kroppar av troende i förbjudna jutsu-ritualer. Hidan var det första framgångsrika testfallet.

Som en belöning för sina många massakrer förvärvar Hidan en odödlig kropp via Jashins väg. Detta hjälper bara till att bekräfta hans kärlek till vägen.

Det tillägger:

Du ska döda din granne. Detta dogm är motsägelsefullt eftersom det skulle tillåta hängivna att döda varandra. Men för Hidan som är odödlig är detta meningslöst. Det är därför han kan acceptera läran och följa dess läror. Även om han bara hamnar med huvudet ...

Det tillägger också, när det gäller hans motiv:

Jashins väg är absolut för Hidan, det enda som är värt att tro på. Han anser att hans högsta syfte är att sprida Jashins väg till icke-troende över hela världen. Det betyder att skapa en värld som erkänner massdödande. Och Hidan känner att detta är möjligt genom att vara en del av Akatsuki.

Och det här handlar om information om Hidan i databoken.

4
  • Detta förklarar varför han är odödlig, men själva tekniken förklaras inte, nej? Trevligt svar ändå. :)
  • 1 Jag förstår, men det förklarar fortfarande inte vad tekniken är. Är det någon form av Yin-Yang elementteknik? Vad tar det från dig? Betyder det att denna "Jashin" -gud verkligen finns i Naruto-universum?
  • Verkligen. Men databoken ger inga tips om tekniken.
  • @MadaraUchiha: Med tanke på att databoken säger att han får sin odödlighet från ritualerna, skulle jag säga att Jashin verkligen existerar.