Anonim

NanoFate Doujinshi - Sweet Sweet Time

Jag har försökt hitta just den här Shoujo-mangan.

Det handlade om en blyg tjej med kort (rött?) Hår, som inte riktigt visste hur man skulle umgås / hantera pojkar. En huvudklassman som hade blont (?) Hår från dramaklubben (?) Märkte hennes situation. Han försökte hjälpa henne genom att gå på en träff med henne till nöjesparken. Överklassen klädde i olika kläder för en stimulans, och han gick med den coola ikemenbilden. De gick båda på sitt nöjesparkdatum, och flickan föll gradvis för överklassmannen. Någonstans längs tomten trodde hon att hon hade botats från sin androfobi, men det visar sig att hon fortfarande var dålig med pojkar, med undantag för den där överklassen.

Det sista jag minns från mangan var att flickan fick reda på att hon inte var den enda som överklassen hjälpte till. Han fick andra tjejer att be om troliga datum, så hon kände sig förrådd och hon sprang antagligen gråtande eller något. Till slut kom överklassmannen till henne och sa att hon var den enda för honom, och han lovade att han aldrig skulle gå på make-believe-datum igen, all den jazz.

Konsten var shoujo, lik Shiraishi Yukis konst.

Jag har försökt hitta den här mangan under de senaste fyra månaderna, och jag vet inte om den är riktig längre.

Om någon har någon aning om vilken manga detta är, skulle du snälla meddela mig det?

1
  • @Matte, TACK så mycket! Du har gjort min dag> w

Är det kanske Kazekou Engekibu av Asagi Hikaru?

Till sin förlägenhet vinner den blyga Mashio-chan en uppsättning parbiljetter till nöjesparken. Hon känner sig förlorad för vad hon ska göra eftersom hon alltid har varit dålig med män. Så vad kommer att hända med henne när dramaklubbens president Katokura Aki plötsligt förklarar att han skulle radera hennes medvetenhet ...?