Anonim

Mao Mao: Heroes of Pure Heart | Explosiv anordning | Cartoon Network UK 🇬🇧

Det sägs att Ymir tillbringade cirka 60 år i ren titanform. Det sägs också att Pure Titan bara har originalobjektets ryggrad istället för hela kroppen som en av Nine (se ref [25] här eller sökordet "ryggraden" om antalet skiftar).

Så hur skulle hon exakt kunna återhämta sig för att fullborda människan med hjärna, medvetenhet och minnen när hon blev en av Nine? Andra omvandlingar som hittills uttryckligen visats eller nämnts tar vanligtvis bara mindre än en timme mellan att förvandla människan till ren och uppgradera till nio, så det är mindre bekymmer, men 60 år? Borde inte ganska mycket av det som var original Ymir förlorat för länge då?

Det är föråldrad information. Det avslöjades senare i serien att rena titaner är människor som förvandlas till titaner. De var inte upptagna, de förvandlades, märkte skillnaden. Deras kroppsdelar, hjärna och allt, blev bara större. Deras omvandling till rena titaner begränsar emellertid deras förmåga att tänka, även om det inte betyder att det helt utraderar deras hjärna. Om jag skulle spekulera tror jag att något i deras omvandling gör att en del av hjärnan "låses ut" och bara kan nås när de konsumerar en annan Titan Shifter.

Officiell information om detta från mangan är dock ännu inte avslöjas. Men vad vi vet är det Titans har förnyelseförmåga och odödlighet. Så nej, den ursprungliga Ymir skulle inte förloras länge då.

7
  • Detta verkar motsägas av de många bilderna av mänskliga kroppar som sticker ut ur nio titanernas naser och de som visar människan i en titan som tänker på vad de ska göra. Som dessa
  • @Jontia Pure titans och de nio Titan Shifters är olika. I Pure Titans kunde Hange aldrig hitta en människa som bodde i nacken, som med Titan Shifters. Endast Titan Shifters har människor i nacken. Var snäll och förstå att jag pratar om de rena titanerna som inte kan förändras och inte har något eget sinne, vilket är väldigt annorlunda än Titan Shifters.
  • @Jontia Eren är en Titan Shifter, inte en ren Titan så jag förstår inte hur detta motsäger mitt svar. Som referens, kan jag fråga upp till vilket kapitel har du läst i mangan? Så att jag kanske kan undvika spoilers om det fortfarande inte är klart.
  • Jag är anime snarare än manga. Men tillväxtomvandlingen verkar inte passa för varken Shifters eller Pure titans. Växlare har uppenbarligen människokroppen fortfarande närvarande. Om Pures var tillväxtomvandling, finns det ingen anledning för att nacken / svakpotten är så liten och specifik.
  • 1 @Jontia Det är något som aldrig besvaras i mangan, om jag minns rätt. Därför presenterade jag en möjlig förklaring, även om jag erkänner att den är något vag. Vem vet, jag kan ha fel när nya kapitel som förklarar det skulle komma ut :)

Det finns ingen specifikation om manga eller anime om det. Men det verkar som om någon "ren" titan så länge den får ryggvätskan på 1/9 titaner kan gå tillbaka till att vara människa oavsett hur lång tid det tar då i sin rena titanform. Ännu en gång verkar allt Ymirs folk se de osynliga vägarna eller åtminstone de människor som förvandlas till en av 1/9 titanerna. Tiden går annorlunda där, verkar ta år eller tusentals år [för alltid]. Ymir, nämnde just att det var som en oändlig mardröm att vara i ren titanform.

Ett annat sätt att uttrycka det är att alla rena titaner är kvinnliga ägg och 1/9 är spermierna. När 1/9 titan blir ätit av ett ägg blir det en människa, oavsett hur länge det var plats.

I mangan efter att Zeke nästan tappat hela sin underkropp blev hans kropp regenererad av grundaren Ymir i path (kapitel 115 sidan 40). senare i mangan i en konversation mellan Zeke och Eren (kapitel 120, sida 17), säger Zeke att grundaren Ymir har varit här (väg) i över 2 tusen år även efter hennes död och gjort titankropp för dem