Anonim

Kommer det att blandas? - iPad

Som vi kan se finns det två puckar på ett hockeybord. De kolliderar och mål. Det ser inte ut som att en kom flygande från ett annat bord. Som jag vet kommer det bara att finnas en puck i ett spel på ett bord. Så vad händer i den här delen? Har airhockey olika spelregler i Japan?

Vad händer egentligen här? Kan någon förklara om två puckar samtidigt på ett enda bord?

4
  • Det är möjligt. Jag har sett ett bord där flera puckar regnar ner på fältet mot slutet av spelet, även om bordet som visas på mangasidan inte ser ut. Hur som helst, jag tycker inte att det är konstigt att få en pucke någonstans och spela dem på ett enda bord.
  • Verkar som ett konstigt bord i alla fall, mer som ett mångsidigt bord, eftersom det också har bordtennisnät där.
  • Airhockey i arkader är inte alltid reglering och kan ibland bli lite galet: youtube.com/watch?v=6hP7OZrczss
  • Jag vet att när jag var liten skulle vi spela med 2 eftersom det var för lätt att försvara din spelautomat med bara en puck på bordet.

En typisk airhockey-match består av att använda två pushers och en puck. Och som @ jphager2 föreslår i sin kommentar, det finns inget behov av ett nät i en airhockey-match, det kan därför vara ett mångsidigt bord.

Så vad är det med två puckar? Nu, i det kapitlet, hade Raku och Chitoge mycket kul i arkaden. Och räkningen måste vara en anständig summa. Så istället för att någon villigt accepterar att betala räkningen, håller de en match på villkor att förloraren måste betala för alla spel.

Eftersom insatserna var höga är det troligt att de använde två puckar för att öka spelets svårighet.

Redigera:

Som @mirroroftruth säger i sin kommentar kan de två puckarna också vara en symbolisk representation av Raku och Chitoge själva. Oavsett hur mycket de försöker distansera sig kommer de alltid att komma ihop.

4
  • Jag tänkte på det här, jag hade 2 tankar, 1 handlar om svårighetsgraden, eftersom du anger att öka svårighetsgraden, förloraren kommer att spela alla kostnader så det skulle vara intressant att ha 2 puck och en annan är för handlingen , som vi kan se, möter de varandra hur mycket de försöker hålla sig borta från varandra, massor av tillfällighet, så att sluta på liknande sätt skulle två puck spela en viktig roll än en puck, så två puck användes. Det här är vad jag tycker.
  • @mirroroftruth Ja. Jag hade också tänkt på det. Men då kände jag att du frågade efter faktiska detaljer relaterade till själva spelet och inte något djupt in i historien. De två puckarna berättar om sin situation
  • ja, 1: a jag ville bekräfta om spelet, eftersom jag läser ovan, två puckar är möjliga, anledningen till att jag trodde också var giltig, om du inte har något emot det kan du lägga till det i ditt svar så kommer jag att acceptera det
  • @mirroroftruth: redigerade svaret :) (ledsen det tog så lång tid)