Anonim

I avsnitt 50 av Attack on Titan anime blockerar Eren ett av vägghålen med sina kristalliseringsförmåga. Kommer Erens kristalliseringskrafter från Attack Titan eller från Founding Titan?

2
  • Första gången Eren använder härdningskraft under stångbåge ... då drack han en vätska och efter det kan han använda härdning .. Jag tror att vätskan måste vara något som hjälpte Eren
  • @IchigoKurosaki har rätt, och det är från avsnitt 45 enligt Fandom-wiki.

I avsnitt 45 biter Eren ner på denna "rustning" -flaska, och efter det kan han förvandlas till en härdad titan. För att få den från en flaska och inte utvecklat den själv kan vi inte veta vilken titan han utvecklade den med. Även om jag föreställer mig att om han inte fick härda genom flaskan tror jag att han kunde ha utvecklat den genom övning. (spekulation från min sida)

Eren kan bara använda grundarens titan när han är i kontakt med någon bland den kungliga blodlinjen. Således kommer alla förmågor som Eren använder under strid från attack titan.

Detta bekräftades när Erin möter titanen som åt sin mamma i säsong 2 avsnitt med titeln "Scream", han kunde kontrollera alla andra titaner med sitt skrik när han rörde henne. Det var den enda gången till datum Eren kunde använda grundarna titans förmågor.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.