Anonim

Doflamingo VS Gecko Moria

Uppenbarligen är Gekko Moriah ganska snygg. Jag förstår att hans horn och vingar är kläder men hans storlek, nacke och purjoliknande utseende är konstigt. I ett forum som diskuterade fläktsteorier om "minkmen" karaktär skrev någon att Oda bekräftade att Moriah var en människa (i motsats till fishman eller snakeneck) och därför "allt är möjligt". Jag har inte kunnat hitta hans källa.

Jag frågar inte om Moriah är en snakeneck eller minkmen eftersom jag tror att de ännu inte har visats / identifierats av officiella källor. Vad jag frågar är: finns det några officiella källor som identifierar om Moriah är mänsklig?

1
  • Obs: just nu visas att Minkmen har hår som liknar ett specifikt däggdjur. Detta verkar utesluta den loppet.

Jag har ännu inte sett en intervju eller artikel från Odas ord om Gekko Moriah om hans ras om det inte noterades av Oda någonstans på den japanska sidan av fandomen och det förbises och aldrig översattes ...

Men mangas senaste båge kommer att hantera Kaido, Moriahs största fiende, och jag förväntar mig att han dyker upp snart. Förhoppningsvis kommer Oda att ge oss mer detaljer om Moriahs bakgrund och göra en sidohistoria som förklarar hur exakt hans gamla besättning blev massakrerad (vilket jag hoppas för att jag verkligen vill se Moriah tillbaka när han var ung och badass.)

2
  • Tja, efter att Donflamingo blir rostad av Law and the Strawhats först. XD
  • Så svaret är att det inte finns något för närvarande känt svar som jag förväntade mig. Excellent. Detta svar kommer att fungera bra tills saker och ting förändras.

Det här är allt vi vet om att han är människa: -

Moriah är en gigantisk person med mycket distinkta djävulinsegenskaper. Stående på 22 '7' 'i höjd är han den högsta bland Shichibukai. Hans djurtema är en gecko baserad på hans namn, allmänna utseende och kragen på hans skjorta som liknar en ödls krusade hals. Hans övergripande design liknar en jätte purjolök

Wiki-källa

1
  • 2 Så vitt du vet vet vi inte med säkerhet vilken typ av person han är från kanonkällor? (wiki tar vanligtvis från kanon men är i sig inte nödvändigtvis korrekt)