Anonim

Vad händer om Goku var en hybrid saiyan (del 2)

Jag undrar om halvblodiga Saiyaner är starkare än renblodiga Super Saiyaner? Gilla hur halvblodiga vampyrer är starkare än renblodiga vampyrer.

3
  • av nyfikenhet, vad var din källa för att du sa att dhampir är starkare än vampyrer?
  • Som blad från underverk.
  • Möjlig kopia av anime.stackexchange.com/questions/422/…

Enligt Wikia

  1. Avkomman har i allmänhet Saiyans styrka och utvecklar förmågor mycket lättare än jordbor.
  2. Hybrid-Saiyans har potential att bli Super Saiyans men det är oklart hur många generationer som kan skilja en hybrid från sin Saiyan-förfader innan transformationen blir omöjlig.

  3. Det är oklart om dessa hybrider har en naturligt större potential än sina Saiyan-föräldrar. Gohan visade upprepade gånger en dold kraft som, när den utnyttjades, gjorde honom mer kraftfull än till och med Goku eller Vegeta, och när han och Goku tränade för att slåss mot Cell.

  4. Det är oklart om Hybrid Saiyans kan bli Super Saiyan snabbare än renblodiga Saiyans. Gohan blev Super Saiyan vid 11 års ålder (9 i mangan). Trunks och Goten kunde göra omvandlingen till Super Saiyan vid en mycket yngre ålder än deras fäder, vid 8 respektive 7 års ålder.

  5. Vidare är det okänt om fjärde Saiyan, som Pan, har en mindre potential än hälften Saiyan eller renblodiga Saiyan. Viktigast är att Pan inte förvandlas till Super Saiyan, eller det är helt enkelt för att det är svårare att transformera för kvinnor.


Enligt min kunskap

  1. I serien sa antingen Goku, Gohan eller Future Trunks att halvblodiga Saiyans kan förvandlas till Super Saiyan tidigare än renblodiga Saiyans eftersom de har jordlingens rika känslor och känslor. Eftersom det måste vara mycket känslomässigt att förvandlas till Super Saiyan, får detta halvblodiga Saiyans att förvandlas i mycket ung ålder.
  2. Jag tror inte att det beror på halvblodigt, så det är svagare än renblodigt. Till exempel skickar Goku ner sin ascendant-gen till Gohan, så Gohan har potential för att överträffa Goku. Det krävs träning. I Cell Game Saga tränar Gohan i Hyperbolic Time Chamber tillsammans med Goku, och han överträffar slutligen Goku. Om han tränade nonstop som Goku, kan han ha blivit Super Saiyan Gud.
  3. Det är uppenbart att ju fler generationer desto mindre är Saiyans blod i kroppen. Jag vet inte om det fungerar med Saiyans, men i verkligheten fungerar det. I den 10: e generationen, eller ungefär 300 år senare, kommer Hybrid Saiyans att bli 1/1024 Saiyan-1023/1024 Human. Som du kan se, är det inte troligt att Hybrid Saiyans förvandlas till Super Saiyan, men de har fortfarande förbättrad styrka.
  4. Kanske någon gång uppfinner antingen Bulma eller Bulla en enhet som kan frigöra den dolda potentialen, vilket gör det lättare att förvandlas till Super Saiyan.
1
  • Detta är ett mycket bra svar. Punkt 4 angående att det är svårare för kvinnor att förvandlas till Super Saiyan är dock felaktigt eftersom vi ser Caulfla och Kale (fullblodiga Saiyans, dock kvinnor), lätt kan göra det. Jag skulle också vilja tillägga att Vegeta uppgav att Gohan hade den högsta latenta förmågan av alla de krigare han nya i Universum 7. (Men jag tror att det är freiza) men Gohans potential är till och med överlägsen Kid Trunks och Goten, trots 3 av dem är halva Saiyans.

Vegeta i Dragon Ball Z säger

Vegeta: I vilket fall som helst är Kakarots son stridskraft ovanligt hög, till och med enligt Saiyan-barnens normer . Nappa: Kanske var hans läsning fel . Vegeta: Nej, det var inte fel. Raditz tog verkligen en stor mängd skador från den här brattens attack. Det verkar som om blandning av Saiyan och Earthling-blod ger en kraftfull hybrid.

1
  • I vilket kapitel eller avsnitt finns det?

Ja, utan tvivel är halva blodsaiianer starkare än fullblodsaiier eftersom även Goku var tvungen att erkänna att Gohan var starkare än honom och Vegeta i drake boll Super.

För att inte tala om halva blodet har Saiyans mer känsla som kan leda till en större eller tidigare chans att vända Super Saiyan. Det är just därför SSJ Rage Trunks slog sammanslagna Zamasu.