Anonim

Hatching Store köpt ägg (del ett)

Nära slutet av avsnitt 7 ("Monotone of Falling Rain") av Michiko till Hatchin, Hatchin drunknar nästan. Innan hon går förbi ser hon en (kvinnlig?) Figur ovanför vattnet.

Samtidigt visas Michiko att sura på hotellet. Nästa scen visar Hatchin tillbaka på hotellet, bredvid en full Michiko.

Så vem räddade Hatchin?

Det är inte klart om den här kvinnan är någon som tittarna har träffat. Men med flödet av avsnittet runt denna punkt, det är inte otänkbart att detta är någon som vi känner; om det inte vore kan jag förvänta mig att den här scenen skulle struktureras annorlunda. (Till exempel kan det vara vettigare för Hatchin att höra någon som skriker om hjälp, längs med silhuetten.)

Om det verkligen är någon vi känner, är det mest troliga svaret att detta är Anastacia. Det finns bara två kvinnor som visas i detta avsnitt: Michiko och Anastacia. Michikos hår sträcker sig långt bortom axellängden, och i den här delen av avsnittet har hon på sig byxor.

Under tiden har Anastacia en kjol i denna del av avsnittet, och hennes hår är mycket närmare axellängden.

Anastacias utseende matchar således silhuettens mycket bättre: märk att det inte finns något utrymme mellan benen, så kvinnan i fråga har antagligen på sig en kjol eller en klänning. Hårlängden matchar också silhuettens, som har något som en bob, något. (Det är mindre viktigt att silhuettens och karaktärens hårlängd stämmer helt överens. Hatchin kan mycket väl se silhuetten av någon som är böjd och tittar i vattnet. När någon böjer sig över kan en stor del av hennes hår flytta nedåt, om håret både är tillräckligt långt för att falla framåt och tillräckligt kort för att det inte kommer att stanna på ryggen. Detta skulle leda till en silhuett med kortare hår än kvinnan som det motsvarar.)