Anonim

Vänskapsarmband: Mönster 984

Jag planerar att titta R1, R2 igen med Den exilerade Akito men kommer att få sällskap av en person som inte har någon aning om Kod Geass innan.

jag vet Den exilerade Akito sker mellan R1 och R2 från samma fråga men jag har ingen aning om hur mycket de är relaterade till varandra i detalj.

Så vad är den bästa beställningen att titta på R1, R2 och Den exilerade Akito utan att bli bortskämd i förväg?

2
  • AFAIK Akito the Exiled var inte strikt relaterad till huvudberättelsen. Jag tittade på R1> R2 och såg sedan på Akito the Exiled som en sidhistoria. Som @endyey nämnde, Du kan titta på r1 och sedan r2 utan att få spoiler i akito exil men jag antar att du undrar om du tittar på Akito the Exiled efter R1 skulle skämma bort R2 för dig? Jag är intresserad av att veta också TBH. Kanske någon som tittat på serien nyligen kan belysa detta?
  • Varför inte titta i släppordning?

Story of R1 och R2 påverkas inte av Akito the Exiled nog för att kunna betraktas som en spoiler av något slag.

AtE är en alternativ / sidhistoria och därmed kan du titta på den när du vill, även om jag skulle rekommendera att titta i släppordningen (och inte bara för Code-Geass, men nästan alla serier där ute) för det är så de är gjort och det är så du ska titta på det.

Börja med R1 sedan R2 och senare Exile of Akito.

I koden geass Universe, medan Japan fortsatte uppror mot Britannia, var Europa också i ständigt krig med dem. Exil av Akito handlar om krig i Europa och under tidsperioden mellan R1 och R2.

Chronologically Akito the Exiled äger rum mellan säsong 1 och 2, men det är bättre att först avsluta säsong 2 innan du tittar på Akito eftersom du inte vill avbryta flödet av berättelsen om huvudserien.

Se R1, R2 och sedan Akito of the Exiled. Jag tror att Akito of the Exiled skapades för en alternativ historia. Du behöver inte titta på det. Om du inte tittar på Akito of the Exiled kommer inget att förändras.