Anonim

Förutsatt att Chopper äter djävulens frukt tillsammans med de andra hjortarna, kommer de alla att ha djävulens frukt, med tanke på att förvärvet av förmågan bara kräver en enda bit?

3
  • Möjligt duplikat eller bara relaterat: anime.stackexchange.com/questions/906/…
  • Men det finns människor som åt samma frukt i anime, som de två systrarna från jungfruön de båda har orm-ormkraften, och Tontatta-stammen finns en pojke och flicka som båda har Bug-Bug-kraften.
  • Det är olika frukter. De faller bara inom samma djurras, men är fortfarande olika djur. Med systrarna har du kungkobrafrukten och anacondafrukten. Med Tontatta skulle du ha Rhinoceros beetle fruit och Giant Hornet fruit.

Från wiki:

Endast en bit behövs för att användaren ska få kraften i en Devil Fruit, varefter Devil Fruit blir en enkel, värdelös, motbjudande frukt

Så jag skulle säga att svaret är nej. Endast en person / ett djur får förmågan.

2
  • 2 av nyfikenhet, om två personer äter halv och halv tillsammans, vad händer ??
  • 1 @NaingLinAung Den som tar den första biten får makten. Det kommer alltid att finnas någon som sväljer först, om inte ett millisekund, än av en mikrosekund.

När en djävulens frukt är biten (till och med en gång) förlorar den sina krafter PERMANENTT eller tills personen som bett den först dör. När personen som först bitar den återvänder Djävulens frukt till sitt normala tillstånd så att någon annan kan få makten. Om Luffy dog ​​(vilken sorglig tanke!) Skulle Gum Gum-frukten kunna ge någon annan Gum Gum-krafter. Så bara en person åt gången kan ha sin kraft, inte mer än en.

2
  • Vänta, så om vissa behöll hälften av Gum Gum-frukten (Luffy åt bara hälften i denna teori) och sedan dödade Luffy, skulle den andra hälften åter få sin makt?
  • 1 @ShadowZorgon Nej, eftersom den halvan kommer från samma frukt skulle den redan ha tappat sina krafter. Gummigummifrukten skulle 'respawn' i en annan närliggande frukt (utan krafter)