Anonim

Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar

Jag har det här vaga minnet av en animefilm som jag såg en gång för länge sedan (omkring 1990?) Och jag skulle vilja hitta den men jag har ingen aning om några namn som nämndes.

En speciell unik aspekt av handlingen var att det fanns någon form av ny populär läsk som faktiskt gjordes som en del av en ond plan när människor dog eller försvann (förvandlades till grönt slam?) Efter att ha druckit det X gånger. Inställningen var nära framtiden, och jag tror att åtgärden fokuserade på någon form av krigsfartyg, men jag minns inte mycket mer Därför vill jag hitta den! :)

2
  • Har du några ytterligare detaljer, till exempel konststil eller det språk du ursprungligen såg filmen på?
  • Weiss Kreuz (ep 5?), hade något slags dryckesnamn Freude som orsakar att ppls skinn försämras. Filmen Flying Phantom Ship hade något som heter Boa Juice som fick ppl att lösas upp.

Du kanske tänker på en gammal Miyazaki-film som heter Sora Tobu Yureisen. I filmen fanns det en drink som heter "Boa Juice" som tillverkas av det onda företaget och var verkligen ett slags gift som fick människor att lösa sig om du drack tillräckligt med det.

Det här blogginlägget har en riktigt detaljerad översikt med massor av skärmdumpar av filmen.

0