Anonim

NYHET Heidi, Girl of the Alps Toy Characters Figuruppsättning och docka med get Yuki

Vet någon hur eller var jag kan titta på anime "Heidi: Girl of the Alps" lagligt? Jag minns att jag såg detta som barn och älskade det, men jag kan inte hitta några länkar till det nu. All hjälp skulle uppskattas mycket!

10
  • amazon.com/Heidi-Girl-Alps-remastered-DVD-BOX/dp/B003WJD9XQ Det finns ditt svar. Jag kommer inte att berätta hur du kan titta på det olagligt. Om du inte har fått reda på hur nu, behöver du verkligen inte göra det. Köp bara DVD-setet.
  • Jag har redigerat din fråga så att det är tydligt att du vill se den lagligt. (Du vill se det lagligt, rätt?). Om du inte tänkte titta på det lagligt kommer denna fråga att stängas.
  • Lagligt förstås. Jag är ledsen för tvetydigheten i frågan.
  • Taggen för denna fråga är definitivt fel, men jag är inte säker på vad rätt tagg ska vara eller om det finns en sådan tagg för närvarande.
  • Det stämmer - jag sökte efter en lämplig tagg men det var det bästa jag kunde hitta

Just nu finns det ingen laglig online-källa där du kan se Heidi-flickan i Alperna.

Din bästa satsning skulle vara att köpa DVD-lådan som Alex-sama nämnde i sin kommentar.

3
  • På Crunchyroll-sidan står "Obs! Det finns inga videor för den här serien. Den här sidan är endast för diskussion och informationsändamål." så jag tror inte att du faktiskt kan se det här.
  • Detta svar saknar forskning om Logan Ms kommentar är sant. Det går inte att bekräfta från jobbet, Crunchyroll är blockerad.
  • @LoganM Jag antar att jag hoppade över webbplatsen för att skynda under lunchen, faktiskt bara diskussion. Mitt fel.

Tyvärr är detta en så klassisk, gammaldags anime som min mamma älskade och inte kunde hitta några lagliga streamingwebbplatser som sänder den, så långt som de jag känner till.

Det finns ett kort omnämnande av en VHS engelsk dub-release på Wikipedia och ANN-databasen, men jag har inte stött på den eller hört talas om en aktuell DVD-distribution.