Anonim

The Case Against 8: Trailer (HBO Documentary Films)

Under avsnitt 7 kontrakterades Beatrice för att skydda Subaru. När hon är med honom på klippan föreslår hon att han "dör där hon inte kan se honom" så att hon inte "har dåliga drömmar" om det. Kanske var hon sarkastisk och hänvisade till det faktum att han skulle dö, vilket tyder på att Rems död var hans fel? Jag är inte säker på om det var sarkastiskt, men det verkade för mig som om hon föreslog att han dödade sig själv för att återvända efter döden? Det lät som att hon förmedlade att han slösade bort sin chans att förklara sig för Ram, den här gången, men kunde döda sig själv och försöka igen? Ah, jag vet inte ... Hon säger "Jag hjälper dig att fly från den här domänen" ... Vad förutsåg hon här? Vet hon?

1
  • Jag skulle säga ja, beatrice är typ av en gåta. Hennes minne torkas inte bara när Subaru använder retur genom döden. Men hon syftar enbart till att hålla sig borta från hans angelägenheter. Trots att göra ett kontrakt med honom och sedan aldrig ta upp det igen. Också när Rem dog på grund av förbannelsen tycker du inte att det var konstigt att hon kunde hålla husets herre i schack tillräckligt länge för att han skulle komma undan? Hur stark är hon?

Det beror på att hon är något lockad av honom (förstås inte på romantiska sätt). Beatrice bryr sig till viss del om honom, annars skulle hon inte gå med på att ingå avtal med honom. Det är därför hon sa, "Jag du vill dö, dö på ett ställe jag inte kan se. Jag vill inte ha mardröm." Implicit säger hon, "Låt mig inte se dig dö. Jag bryr mig om dig, så om du dör framför mig får jag mardröm om det."

Det är därför, snarare än att veta om Return by Death, det är mer som att hon bryr sig om honom och inte vill att han ska dö.

Jag tror att du läser det på fel sätt. Situationen de befinner sig i har två huvudkomponenter:

  1. Ram stannar vid ingenting för att döda Subaru.
    Det här är som hon skyller på Subaru för Rems död.Hon låter inte Subaru röra Rem, "Rör inte vid henne! Rör inte min lillasyster!" Hon ignorerar sedan senare varför Beatrice skyddar Subaru och försöker attackera honom som motiverar det med vad som hände med Rem: "Inget av det betyder ens! Gå ur vägen. Släpp mig igenom. Jag måste hämnas Rem. Om du vet något, berätta mig. Hjälp mig. Hjälp Rem! "

  2. Beatrice kommer att skydda Subaru med allt hon har, men kommer bara att göra det när han är nära herrgården.
    Citera scenen du befinner dig om:

    Subaru: Varför kom du för mig? Jag ...
    Beatrice: Kontraktet jag ingick var att skydda dig.
    Subaru: Jag trodde att du bara skulle vara min livvakt fram till i morse.
    Beatrice: Du måste ha fel, antar jag. Jag kommer inte ihåg att jag diskuterade en tidsgräns. Att hålla fast vid hopp tjänar bara din egen bekvämlighet, antar jag. Det som gick förlorat kan inte återkrävas. Du har inga fler chanser att förklara dig själv för äldre syster. Du kastade bort det. Oavsett vilket som går förlorat, kommer dessa systrar aldrig att vara fullständiga igen, antar jag.

    Detta visar, även om Rem hatar hans tarmar, och Beatrice vet, kommer hon att skydda Subaru. Och att skydda Subaru är anledningen till att hon gick till klippan.

    Vi vet inte den exakta anledningen till att hon gör det här, men vi kan gissa att det beror på att hon bryr sig något om Subaru.

Att sätta ihop dessa två snarare än att säga "Du måste åtminstone dö där jag inte kan se dig, annars har jag dåliga drömmar, antar jag." Hon menar förmodligen 'snälla dö inte framför mig, jag kommer att lida mentalt på grund av det.' Och eftersom hon åtminstone vill skydda honom något, erbjöd hon sig att "hjälpa dig att komma undan denna [plats]."

Men om hon visste om 'Return by Death' skulle det inte vara meningsfullt för henne att gå ut ur hennes sätt att döda honom. Hon kunde istället bara låta Ram döda honom.

Hon var förvirrad när Subaru tycktes visa liten rädsla eller panik när han hörde om hans förestående bortgång av Wolgarms förbannelser. Hon verkar verkligen låta bli att hon ibland vet. Men jag är övertygad om att hon inte gör det. När hon skickade honom bort efter att den osynliga handen krossat Emilias hjärta visste hon att Puck snart skulle gå på häp och avsluta sitt liv.