Anonim

Tom Clancy's The Division: Agent Origins Preview | Ubisoft [NA]

Det finns en scen när Naruto skulle gå till sin invigning som en Hokage men blev utslagen av Himawari. I stället förvandlades Konohamaru till Naruto men ingen märker detta bland de närvarande.

Hur lurade Konohamaru alla i Hidden Leaf Village?

5
  • Han använde Transformationsteknik? Naturligtvis skulle alla luras eftersom det används för att ändra ditt utseende till någon annans. Om inte någon såg dig omvandla, skulle de självklart inte veta det :)
  • eftersom joinin kan känna chakra och och vissa kan berätta för olika sents i princip sensorisk typ kan lätt märka dem.
  • Ja, men eftersom det var en invigning, tror jag inte att någon ens tänkt på att försöka ta reda på om hokaget var Naruto eller Konohamaru. Troligtvis för att inget misstänkt hänt. Att Naruto förklarades hokage, det var nog vad som var viktigt för dem just nu :)
  • Och vem skulle förvänta sig att killen som skrek sedan barndomen att han skulle vara hokage för att sakna sin egen invigning :-P
  • @Gravinco förväntade sig att hans dotter skulle rasa och en slog honom haha

Som nämnts av @ W.Are i kommentarerna såg ingen att Konohamaru utför Transformation Justu. Med tillräcklig skicklighet förvandlar transformationen användaren till en perfekt replika.

Omvandlingen av en skicklig shinobi kommer att vara precis som den genuina artikeln, så det blir omöjligt att skilja mellan de två
(betona min egen)

Medan shinobi som har förmågan att upptäcka chakrasignaturer (som sensoriska typer) lätt kunde ha upptäckt detta om de aktivt letat efter det, var detta en invigningsceremoni under en tid av fred. Tanken på en bedragare tänkte nog inte på dem.