Anonim

Gå igenom Patpong i Bangkok, Thailand

Spoilers framåt för dem som inte har läst de senaste mangakapitlen (86 - 87).

De senaste kapitlen äger rum inom territoriet under "Marley-regeringen". Elodianernas förtryck och deras ursprung är det aktuella temat. Det är känt att kung Fritz tog befälhavarmakten och majoriteten av elodierna för att säkert dra sig tillbaka på en ö. Han använde Titan-serumet för att förvandla människor och bygga väggarna. Kan vi härleda att detta territorium, inom murarna (Sheena, Rose, Maria), är Elodia?

2
  • Ja. notera särskilt att en vakt säger till Grice att springa från havet till väggarna
  • Det är inte helt klart, vad som var ursprunglig betydelse av "Elodia". Vi vet att det fanns "Elodian Empire" tidigare, men det är oklart nu - var det bara namn, eller var det på något sätt knutet till något geografiskt territorium. Så om det bara är ett namn kan vi kalla land inom murarna "Elodia", eftersom det är den sista kvarlevan av det elodiska riket. Om det baserades på geografiskt namn antar jag att det är klart att endast original Elodia (stad, land eller vad det än är) kan kallas så.

ja väggarna är byggda inuti paradisön där kung Fritz av Elodia hade sprängt iväg efter att stoet vann kriget mot titanerna. Jag tror att den här muren ska fungera som skydd mot Mare men kapitlet har inte förklarat det ännu.