Anonim

Naruto 597 Manga-förutsägelser & vidare - Sasukes plan, Tobis ansikte och tidigare Hokages

Jag har sett många webbplatser där Kishimoto har sagt att om Itachi levde under det fjärde stora ninakriget skulle han lätt ha besegrat Madara och det är anledningen till att Kishimoto fick honom dödad.

Kan någon peka på några källor för dessa kommentarer?

5
  • Du bör antagligen inkludera några länkar till de webbplatser där du hittade dessa uttalanden.
  • @JNat stämmer. Jag har skummat över den här naruto.wikia.com/wiki/Thread:164031 men ingen verklig korrelation med ditt uttalande.
  • naruto.wikia.com/wiki/Thread:163551 thetoptens.com/powerful-naruto-characters/… här är några länkar
  • Jag vet inte varför kishi uttalade så ... So6p rinne sharingan madara var väldigt kraftfullare än till och med so6p naruto och sasuke tillsammans ... vi fick trots allt ingen chans att se hans krafter ... .
  • Jag behöver källor och länkar för att tro att Itachi kan döda en man som förstörde en armé, väckte rinnegan (som är starkare än Sharingan [kapitel 373 s. 2]), väckte den eviga Mangekyo Sharingan, kallade meteorer från rymden, förstörde 5 kage med lätthet. Ska jag fortsätta? Det finns inget sätt Itachi är starkare än den berömda Madara.

Jag tror inte det är sant. Medan Itachi är mäktig är han ingen match för Madara Uchiha, som själv besegrade de 5 kagesna. Medan Itachis Susanoo innehåller Totsuka-bladet och en nästan oövervinnelig sköld, har Madara den perfekta Susanoo, vilket gör det till en egen liga.

Icke desto mindre uppträdde Itachi i det fjärde Shinobi-kriget, och medan han gjorde Kabuto oåterupplivande av alla Edo Tenseis (inklusive Itachi själv), stoppades inte Edo Tensei Madara.

3
  • Itachi (men mycket sjuk) förlorade också för sasuke. Även om han hade levt, skulle han bara ha blivit svagare vid krigets tid. Ryktet kommer mer från rykten om att Itachi så småningom skulle ha blivit lika stark som om inte starkare än Madara på grund av hur kraftfull han var medan han var så ung. Han var Anbu Capitain vid 13, så han var en jonin på högsta nivå i samma ålder som Sasuke och Naruto tog examen från acadamien.
  • 3 Han förlorade inte mot Sasuke, han planerade det redan och han har ingen avsikt att döda Sasuke.
  • Det finns också det faktum att hela Akatsuki inte attackerade Konoha bara på grund av Itachi. Så jag tror att vi kan anta att han fick den konstiga sjukdomen bara för att se till att Itachi inte blir hjälten istället för Naruto