Anonim

Jiraiya pratar med Nagato | Nagato använder Rinnegan | Jiraiya Undervisning Nagato, Yahiko & Konan Ninjutsu

Så Naruto kan gå in i salvia på några sekunder men han måste vara helt still. Men Jiraya kunde använda salvia med att bara använda händerna men det tog honom lång tid att uppnå det ... varför skillnaden?

Du har inte rätt med att Naruto kan gå in i salvia-läge på bara några sekunder, det tar också tid att få salviachakra från naturen för Naruto.

Det finns vissa villkor för att få salvia chakra från naturen.

För att samla tillräckligt med naturlig energi för att initiera omvandlingen till Sage Mode måste användaren förbli helt still.

För att övervinna den här veckan använder Jiraya
Sage Art: Amfibieteknik, där en eller flera paddor smälter samman med användarens axlar och samlar naturlig energi för dem att använda.

Där Naruto använder sin skuggklon för att samla naturens energi och återkalla sin klon till sitt ursprungliga jag för att få salvia chakra. men det finns en gräns för skuggklon som han använder är 5.

Du hittar mer information här.

7
  • kanske vill lägga till att de knäppta händerna så länge var ett krav för honom att kalla till de 2 salvia paddorna så att de kunde samla i sig salviachakrat för honom.
  • @Ryan Jag skulle hellre om du publicerade ett svar som faktiskt svarar på frågan och inte rättar bara till det felaktiga antagandet, dvs kravet för att kalla till de stora paddorna (men inte förklarat varför). För att lägga till det, senare kunde han bara använda Kurama för att forma Sage mode Chakra, så behöver inte den amfibiska tekniken.
  • @Arcane Jag ser inte en riktig anledning att lägga upp ett svar som är det här omformulerat plus 2 meningar. Dessutom finns allt jag vill lägga till redan i länkarna i svaret, jag rekommenderade bara att det viktigaste ingick i svaret istället för genom proxy via en källa.
  • @Ryan Jag är mest emot "Snabbaste pistolpolitiken" på SE-webbplatserna. Merparten av informationen som vi lägger i vårt svar finns mestadels ALLTID på Wikisidor. Tricket till ett bra svar är att ta reda på rätt information och verifiera att den verkligen är korrekt. Svaret ovan svarar inte på OP: s fråga, utan en separat fråga, exempel på varför kallar Jiraiya paddor medan naruto inte gör det osv. Men jag lämnar detta åt ditt personliga gottfinnande. Skål ~
  • 1 @VishalTarkar Det är de inte. Som uttryckligen berättat i amfibietekniken. Shima och Fukasaku är de som samlar salvia mode chakra. Det fungerar för att de inte rör sig medan de befinner sig på Jirayas axlar, och tack vare sammanslagningsprocessen kan de ge honom senjutsu-chakra. "Detta gör det också möjligt för Fukasaku och Shima att kontinuerligt samla naturlig energi för Jiraiya, eftersom han inte kan göra det själv när han är på resande fot"