Anonim

Farvälskotlett

Under scenen där Kurona och Nashiro kämpar mot Juzo i säsong 2 avsnitt 4, märkte jag lite censur. Juzo hamnar på Kurona mycket med sina knivar, men det är suddigt ut så här:

.

Jag tyckte att det här var riktigt konstigt eftersom serien har visat mycket sämre, som tortyr och andra extremt blodiga dödsfall. Finns det en särskild anledning till detta?

2
  • Säsong ett var också extremt censurerat i de våldsamma scenerna, med ett intensivt suddigt mörker som täckte många av de blodiga scenerna.
  • Var det? Jag antar att jag aldrig märkt det.

Hela showen var mycket censurerad, vilket visas i detta jämförelsealbum (Uppenbarligen spoilers): https://imgur.com/a/tvt2r

Den främsta anledningen är japanska censurlagar, som skiljer sig väldigt mycket från lagarna i väst, men vissa har nämnt att S2 sändes samtidigt som vissa ISIS-attacker ägde rum, vilket kan ha något att göra med TV-nätverk som censurerar knivar .

2
  • Vad är förhållandet mellan ISIS och knivar, som skulle förklara detta?
  • rt.com/news/225763-isis-execute-japanese-hostage, Ep. 4 borde ha sänts ungefär samma tid.

Jag fick höra att anledningen till att det fanns censur i Tokyo Ghoul var att om det inte censurerades skulle det ha fått betyget upp till 18+. Du måste komma ihåg att det i vissa scener med kroppsdelar skulle finnas vener, muskler osv. Och andra som knivscenen, ja, det kan ha varit censurerat på grund av grymheten att ha flera knivar som knivsteker dig på en gång. De kan se den här scenen värst än andra som att tortera Kaneki eftersom vi faktiskt aldrig såg tårna och fingrarna skära av, bara blodet (och Kanekis skrik). Om du tror att jag har fel, förstår jag det och ledsen om jag har förolämpat någon.

1
  • Vem berättade för dig detta och vad som skiljer den här showen från andra shower med liknande våld? Om du inte kan citera en källa, är det bara heresay snarare än ett svar som stöds av fakta.