Anonim

Boeing - EA-18G Growler Airborne Electronic Attack Aircraft [720p]

Jag tittar på Funimation-dubben av Shin Chan och har stött på olika avsnitt om "Happiness Bunny's Revenge", där Nene / Penneys kanindocka kommer till liv när månen är röd.

Avsnitten ger mig alltid kryp och verkar verkligen inte på plats för en tv-TV för barn, eftersom det ofta visar kaninen med glödande röda ögon jagar efter Nene / Penny eller bara är obehaglig mot de andra karaktärerna.

Jag misstänker att det här är mardrömmar som hon har som ett resultat av att hon mår dåligt när hon slår kaninen när hon är arg, men lite mer info om den ursprungliga japanska historien / berättelserna skulle vara fantastisk.

Nene Sakurada och hennes mamma fick denna mystiska kanin från en svettbutik av en liten pojke. Berättelsen säger att kaninen kommer till liv under den röda månen natten och söker hämnd för smärtan och missbruket Sakuradas orsakade honom, denna mystiska karaktär har röda ögon och ett läskigt ansikte. I en av episoderna hade den en konversation med Shiro, Shinchans hund.

1
  • Är det historien i den ursprungliga japanska anime, eller är det handlingen från Funimation dub? Eftersom avsnittet "Get Your Hands Off My Happy Cake" visar Penny (Nene) köpa kaninen från en butik och kaninen berättar historien om ett barn med blödande händer som syr sin plastnos och beklagar hur livet var orättvist