Anonim

Arigato .... Gyro ...

Jag trodde att liket hjälpte honom att använda benen mitt i serien. Hela liket tas dock av Valentine nära slutet och förseglas i valvet, så hur går Johnny Joestar fortfarande?

Det är i D4C i slutet av den bågen, när Gyro använder Scan för att hitta var i avloppet Johnny gömde sig efter att ha skjutits. Han berättar för Gyro att han kunde flytta benen men inte hade styrkan att stå ännu, och Gyro berättar sedan för honom hur man använder stigbygeln på en häst för att ytterligare förbättra snurret eftersom det inte tar mycket styrka att göra, han behöver bara kontroll.

Han medger då när han skulle gå ombord på fartyget att han hade byggt upp sin benstyrka sedan han upptäckte lag 3 och att han knappt hade kommit till den punkt där han kunde och gick med viss svårighet när han gick ombord på fartyget. i slutet. Och blev lite besviken över att det var så långsamt och vardagligt, snarare än ett plötsligt mirakel.

När det gäller mekaniken för hur. Han lärde sig hur man använder snurren för att överföra nervsignaler runt skadorna i ryggraden och in i benen, genom att gå förbi problemet, men det tog tid att bygga upp hans benstyrka för att dra nytta av det.