Anonim

Palpatine Sculpture Timelapse - Star Wars

Det konstaterades i serien att användaren av One for All måste överföra One for All till en annan person för att den ska passera, och mottagaren måste äta något från honom / henne för att få sitt DNA. Men jag kommer inte ihåg någonting som har sagts i anime om barn kan få en för alla eller inte. Är det känt om One for All inte kan föras genom gener till barn? Eller kan det i framtiden finnas mer en för alla användare och inte bara en?

Innan jag svarar på din fråga kommer jag att prata lite om en skurk, Tomura Shigaraki, (Hans ursprungliga namn var Tenko SHimura); Allt för ens favoritunderbarn. Tomura Shigaraki är barnbarn till den 7: e fackelbäraren av One for All, (Nana Shimura som skickade sin egenart till All Might.)

Men från vad anime har visat oss, är Tomuras särprägel av en helt annan klassificering, (Hans särförfall försvinner, vilket inte är en krafttyp jämfört med en för alla). Tomuras far ärvde inte heller "One for All". Av det ensamma skulle jag säga att det inte är möjligt för barn att födas med en för alla. Detta beror främst på att jag inte tror att någon sund förälder skulle vilja förmedla en sådan "kraftfullt katastrofal" särprägel till sitt ofödda barn. Vi alla vet det "En för alla" -egenskapen har negativa effekter på användare vars kroppar inte är beredda och kan innehålla motsatsen till dess kraft.

Från turneringen Arc visar farorna med en för alla sig. Vi ser Midoriya förstöra och smälta hans kropp (allt för att han inte kan innehålla effektens effekt på 100%). Men Midoriya hade arbetat mycket hårt det senaste året och tränat sin kropp för att kunna motstå särprägen.

Föreställ dig vad som skulle hända om en bebis omedvetet använde "one for All" för första gången (Ikr, det kommer inte att vara en bra syn alls). Faktum är att barn som är födda med quirks, måste vanligtvis utveckla sina quirks för att bli starka, men One for All är den motsatta av det, användaren måste först utveckla sin kropp, så att de kunde ta emot och innehålla en konst som redan har utvecklats av dess tidigare fackelbärare.

Därför, innan en nuvarande fackelbärare passerar på en udda. De skulle vanligtvis se till att den som de vill förmedla den till är värdig en sådan besynnerlighet, och har också lagt ner sig (så att när de får det, kommer deras kroppar att kunna hantera motreaktionen från att använda en så kraftfull besvär .)

Så för att svara på din fråga tror jag det det är faktiskt möjligt att gärna förmedla särpräget till ett ofödat barn som är inne i en kvinna som har "En för alla". Men chanserna för att detta händer kommer alltid att vara mycket låga, på grund av hur farligt det kommer att vara för ett oförberett barn att använda. För att inte tala om, de problem som kan uppstå om "Allt för en" inser att särprägelet används av ett barn.

Det verkar också som att du inte får begreppet One för alla. Det kan inte finnas flera användare av One för alla vid en given tidpunkt. När en nuvarande fackelbärare överlämnar besväret till någon annan börjar hans glöd drastiskt minska. (Tänk på en för alla som en fackla av lågor), Så förr eller senare kommer den person som passerade särpräget att ta slut på den gnistan och då inte längre har förmågan att använda en för alla. Vad jag menar med detta är när du har skickat "One for All quirk" har du inte längre quirk. Allt som är kvar är en liten del av resterna av den egendom som din kropp har vant sig vid, men då kommer du att använda den kvarvarande kraften och sedan inte kunna göra det i tid.