Anonim

OST On Demand // Vecka 127 // 29 maj 2016

Som vi vet om Kazakiri Hyouka har ingen sett henne och vet om hennes utseende avsnitt 21 kl. 16:15, Yomikawa försöker bekräfta existensen av den andra outsidern med Tsukuyomi Komoe. Senare i avsnitt 22 14:25 Tsukuyomi Komoe säger att Hyouka inte dykt upp på någon övervakningskamera i skolan, men senare, i Game Center, dyker hon upp på ett fotografi som tagits i fotobåset med Index. Det kan vara möjligt eftersom hon manifesterade sig i den verkliga världen när hon rörde Index. Men hon borde ha tidigare efter det, samtidigt som hon lämnade skolan.

Tsukuyomi Komoe säger att ingen vet hur hon gick in i skolan, men talar inte om hur hon kom ut utan att visas på kameran. Men Yomikawas fråga antyder att hon inte alls dykt upp.

Yomikawa kanske har tittat på alla bilder och letat efter information om utomstående men hittat ingenting på Kazakiri Hyouka.

Så varför sågs hon inte i övervakningskamerans bilder efter att hon manifesterade sig i den verkliga världen?

4
  • Okej, jag måste sova ... Så ... Kan du lägga till några citat via Funimation Subs / Dubs? För jag kan inte hitta något omnämnande av övervakningskameror och Hyouka på Wiki-sidan på hennes Arc ...
  • @Malandy Jag lade till avsnittet och tiden.
  • @Malandy Jag uppskattar verkligen din redigering men YouTube-videon är inte tillgänglig i min region och jag tycker att tid och avsnitt räcker.
  • Åh förlåt! ... Jag kunde försöka hitta skärmdumpar eller göra dem ... axelryckningar ... Hoppas du får ett svar du gillar!

Tja, hon är instabil, så hennes egenskaper förändras då och då, vilket gör det möjligt att hon kunde observeras av en övervakningskamera vid en tidpunkt och inte en annan ...

Övervakningskameror kan också fungera annorlunda än fotografier, vilket gör att hon kan ses i det senare, även om hennes kvaliteter var desamma.

Slutligen övervakas övervakningskamerorna sannolikt av Aleister, särskilt de i Den skolan, och han raderade Hyouka närvaro för att han inte ville att hon skulle avslöjas eller något, men en fotokamera är inte ansluten, och så kan han inte dölja hennes närvaro där.


Om din fråga är "Varför hittade Yomikawa ingen information om Hyouka?", Kanske bara för att det inte fanns någon information att hitta. Hon är helt ny. Det skulle inte finnas mycket, om någon information om henne genererades på mindre än en dag ute offentligt?

9
  • nej, ditt första svar försökte svara på min fråga men inte helt, och om Aleister behöver jag mer information som visar att kameraövervakning görs av honom, coz det är väldigt litet jobb för hans inlägg.
  • @mirroroftruth - Hur långt i serien är du? Arbetar du bara med Anime? För mer informativa svar kan behöva spoilers för Light Novels. ... Jag tror att han skulle följa Hyoukas rörelser för att hon är så viktig, så han vet vilka kameror han skulle behöva hacka osv.
  • Ja, bara anime. Jag bryr mig inte om spoiler. Det räcker om du kan visa att informationen om filmer som tillhandahållits Yomikawa har manipulerats av Aleister
  • @mirroroftruth Aleister, som härskare över Academy City, är i stånd att övervaka allt som går i staden. På en punkt i anime använder en karaktär som invaderar staden detta faktum för att prata direkt med honom och veta att han skulle övervaka all kommunikation. Med tanke på hans intresse Touma skulle det inte vara förvånande om han särskilt övervakade Toumas gymnasium. Anime gör det också klart att Hyouka själv är nästan lika viktig för Aleisters planer. Det enda problemet med denna teori är att jag inte förstår varför han skulle känna behov av att radera bilderna.
  • @RossRidge - Okej, så Komoe kollade säkerhetsfilm ... Aleister vill sannolikt hålla Hyouka sort hemlig?