Anonim

GRADUERING I KOSMOSEN ett utdrag ur boken

När partiet konfronterar Ouroboros vid Mörkets altare när han vänder sig till en av dem antar han deras form.

Vid ett tillfälle när han pratar om det himmelska riket, vänder han sig till Tiz och säger att han känner en bosatt i det himmelska riket i honom.

Efter Ouroboros nederlag under krediterna har Tiz Egil att gå vidare innan han går till kyrkogården och säger:

Tiz: Jag antar att jag ska returnera det jag lånade

Innan ett ljus lämnar honom. Tiz kollapsar vilket tyder på att ljuset är det himmelska som lämnar honom.

I teasermaterialet för Bravery Second som är upplåst efter matchen, när Magnolia går för att få Tiz var han än befinner sig, är det som om hon pratar tillbaka till henne:

Magnolia: Koppla av, det finns ingen anledning att vara misstänksam mot mig

paus

Magnolia: ... Yeh, jag tycker det är rättvist att säga ...


Magnolia: Jag avundar dig Tiz

paus

Magnolia: För, du har den typ av lycka jag aldrig kommer att njuta av ...

paus

Magnolia: ... Du får leva i samma era som jag, din lyckliga hund, du!


Magnolia: 'Kay, låt oss gå igång.

Magnolia: ... Till vart?

Magnolia: Mmm ... till någonstans trevlig

Så detta skulle tyda på att Tiz bara hade en himmelska i sig, han var inte en själv som sedan lämnade sin dödliga form (om han var skulle han inte svara på Magnolia)

Jag undrar när kom en Celestial in i Tiz? och kom en Celestial in i alla andra Tizs i alla världar som Airy länkade eller var Tiz vi spelar den enda?

6
  • Spoilers, det hela ...
  • @ ʞɹɐzǝɹ vad, vill du att jag ska hålla * SPOILERS * i titelfrågan?
  • Använd spoiler markdown i din kropp.
  • @ z vad, hela kroppen eftersom själva frågan är en spoiler? Jag tror inte att citat fungerar i Spoilers
  • Du refererar till specifika händelser i spelet snarare än som en passande referens. Dessa är uppenbara spoilers för de som inte har avslutat spelet. Oavsett om du kan göra offert (spoilers är i grunden citat) i spoilers är det irrelevant, om du refererar direkt till och händelse sent i ett spel eller en serie är det en spoiler. Människor som har avslutat spelet kommer att veta vad du pratar om, så det är inte nödvändigt att göra offert direkt offert.

Himlen kom in i Tiz när du startade ett nytt spel och lämnade honom sedan när krediterna slutade.

Du är den himmelska som ockuperar Tizs kropp.

Det himmelska riket som Ouroboros försöker bryta sig in i är den verkliga världen (3DS-kameran tänds till och med och blandar ditt ansikte i bakgrunden under den sista striden efter att Ouroboros säger att han närmar sig himmelska riket). Ouroboros pratar också direkt med dig när han frågar om att låtsas att han bryr sig om festen har lindrat din tristess.

AR-filmen i början ska vara Anges som kort bryter in i den verkliga världen (Celestial Realm) för att be dig att ingripa.

Den extra filmen är en smygtopp på Bravely Second. Han vaknar från koma eftersom himmelsk (du) kom tillbaka till honom för nästa match.

1
  • Wow, jag trodde att introscenen och hur smygtoppen skapades var bara ursäkter för att använda 3DS-funktioner, jag var tvungen att slå upp den sista striden på youtube eftersom jag gjorde den sista striden sent på kvällen och inte märkte någonting (och jag måste väcka alla fyra kristaller igen för att komma dit igen) och jag hittade detta bara för att confrim och din rätt (videon visar p [lagets ansikte i bakgrunden)