Anonim

MEGA VLOGG: Niagara Şelaleleri'nde Duş Almak!

Jag har varit ett stort fan av Naruto under lång tid, och jag har sett många djur kallas. Men det har varit mycket svårt för mig att tänka vilken av kallelsen som är den mest kraftfulla?

Ange manga avsnitt eller anime. Jag vill kontrollera det igen.

1
  • Hur definierar du "mest kraftfulla"? det ser ut som att det kan vara opinionsbaserat

Först och främst vill jag personligen inte inkludera kallelse från Summoning: Impure World Reincarnation Technique i min lista eftersom hundratals döda folk kallades med denna teknik. En sak till, Tailed Beasts ingår inte i min lista eftersom kallade bestar i allmänhet är djur bundna med en ninja. Eftersom ninjor kan kalla fram djur som de är förseglade med, kan djuren också kalla ninjor. Om vi ​​tittar på tailed djur, de är inte djur, de är en ren form av chakra, de är oerhört kraftfulla och svåra att kalla till och binda till. Detta gör att de inte finns i topp 5-listan.

Topp 5 starkaste kallelse i Narutos universum

5 - Fukasaku / Shima aka Två stora salvia paddor


(källa: nocookie.net)

Summoner: Jiraiya, Naruto Uzumaki
Manga debut: Volym # 41, kapitel # 375
Anime-debut: Naruto Shipp den avsnitt nr 127
Vad gör det till topp 5: Extremt skicklig i användningen av elementära tekniker som kräver naturmanipulation av vind, eld och vatten.

4 - Gamabunta / Aoda / Katsuyu


(källa: nocookie.net)

Gamabunta Summoner: Jiraiya, Minato Namikaze (fjärde Hokage), Naruto Uzumaki
Manga debut: Volym 1, kapitel 1
Anime-debut: Naruto avsnitt 1
Vad gör det till topp 4: Han höll framgångsrikt Nine-Tails medan Minato transporterade den utanför byn med sin Flying Thunder God-teknik.

Aoda
Summoner: [Sasuke Uchiha][17]
Manga debut: Volym 66, kapitel 633
Anime-debut: Naruto Shipp den avsnitt # 373
Vad gör det till topp 4: Som en orm är Aoda extremt snabb och smidig och rör sig framgångsrikt genom en hel armé av tio-svansklonerna medan han undviker alla sina attacker.

Katsuyu
Summoner: Tsunade (femte Hokage), Sakura Haruno
Manga debut: Volym 19, kapitel 169
Anime-debut: Naruto avsnitt # 95
Vad gör det till topp 4: Katsuyus kloner kan fästa sig vid skadade människor, så att kallaren kan kanalisera sitt chakra genom det för att läka den skadade.

3 - Nagato's Giant Multi-Headed Dog

Summoner: Nagato, Namnlösa F ma Clan Ninja (Male Animal Path), Ajisai (kvinnlig djurväg)
Manga debut: Volym # 41, kapitel # 375
Anime-debut: Naruto Shipp den avsnitt # 131
Vad gör det till topp 3: Fysiskt stark och motståndskraftig fick den ytterligare huvuden varje gång den delades eller slogs, och varje duplicerat huvud bar den svarta mottagaren och Rinnegan som originalet.

2 - Monkey King: Enma

Summoner: Hiruzen Sarutobi (tredje Hokage)
Manga debut: Volym 14, kapitel 120
Anime-debut: Naruto avsnitt # 71
Vad gör det till topp 2: Han kunde lätt inkapacitera en reinkarnerad Hashirama och Tobirama Senju i kort hand-till-hand-strid när de försökte hindra honom från att förvandlas under befäl av Orochimaru.

1 - Demonisk staty av den yttre vägen

Summoner: Hagoromo tsutsuki (Sage of the Six Paths), Madara Uchiha, Obito Uchiha
Manga debut: Volym # 29, kapitel 254
Anime-debut: Naruto Shipp den avsnitt # 10
Vad gör det till topp 1: Har stor styrka. Den demoniska statyn kan avge fantomdrakar bildade av absorptionschakra, vilket kan extrahera chakrat för alla de kommer i kontakt med. Det viktigaste är att den demoniska statyn också kan avge chakrakedjor från munnen, som binder kraften hos tailed djur och kan användas för att båda extrahera dem från sin jinch riki och snabbt försegla dem inuti statyn.

* Mest information togs från Narutopedia.

3
  • Jag är inte nöjd med din analys, även om du säger det så att Hanz ensam vann Jiraiya, Tsunade och Orochimaru med salamander.
  • @AnkitSharma Ja, Hanz s signatur kallar, Ibuse är verkligen stark. Ibuse har stor styrka och kan frigöra giftdimma från munnen, vilket gör offrets kropp helt bedövad och så småningom dödlig. Men Ibuses dödliga svaghet är att den är långsam och tråkig. Varje kallelse till Sannin är smidig och snabb, förutom Katsuyu. Även om hon är långsam, men hon kan fortfarande regenerera genom att konsumera Tsunades chakra trots att hon inhalerade giftgasen.
  • Jag antar att den demoniska statyn av den yttre vägen, aka tio svansskal, också borde vara ett chakra (som du nämnde att svansdjur är chakra själva). Så det borde inte vara ett djur själv.

Eftersom svansdjur också kan kallas till, tror jag att det mest kraftfulla kallande djuret kommer att vara de tio svansarna.

2
  • Jag tänkte aldrig på det. Tack.
  • @Jeethu Jag har tvivel med shiki fuujin tho. Jag har också lagt upp en fråga angående det: anime.stackexchange.com/questions/27424/…