Anonim

Astral Fable Gameplay Trailer (Official Global Launch)

Jag har alltid gillat Lego, och jag tror inte att jag har tålamod eller målarfärdighet för Gunpla, så jag har letat efter lego med anime-tema.

De enda legoset jag kan hitta är inofficiella som människor har gjort själva.

(Danboard & Akira Bike)

Finns det några lego-set med anime-tema som jag kan köpa för att göra själv?

Helst en officiell LEGO-produkt.

2
  • Eftersom du nämnde officiell Lego-produkt hade jag en snabb skymning av Lego Japan och de såg mer eller mindre likadan ut som den vanliga lego som såldes i Amerika och andra länder. Jag tänkte att om jag gick till Japans webbplats kunde det ha varit annorlunda men det såg faktiskt ut. (lego) snarare samma och jag tror inte att det finns anime någonsin. Men du kan fortsätta att titta om du vill.
  • Jag hittade en LEGO-förslagssida och Ika Musume - ideas.lego.com/projects/7215

Även om det inte exakt är LEGO, är Nanoblocks ( nanoburokku}) mycket populära i Japan, och de har några anime-relaterade objekt. Du kan betrakta detta svar som ett komplement till @ bgrifs svar.

Titta först på en jämförelse av LEGO (naturligtvis de stora) med nanoblocks:

De är uppenbarligen mycket mindre, men konstruktionen är fortfarande ganska solid, och med tanke på att de är vanligare än Mega Bloks någonsin var, skulle jag säga att det finns någon förtjänst för deras förmågor.

Nu, om du fortfarande är intresserad, finns det en lista över nanoblocks tillgängliga från Plamoya Japan, inklusive en Pikachu (och relaterade Pokémon-uppsättningar), men det är mest det när det gäller anime från dem. Det finns dock massor av designeruppsättningar, som de på den här bloggen (japanska), inklusive Evangelion, Madoka Magicka, Doraemon, och andra.

Så även om du kanske inte kan hitta det du letar efter i LEGO finns det definitivt andra alternativ där ute.

0

Lego har gjort uppsättningar med anime-tema som kan köpas från olika webbplatser som Amazon och Ebay. De finns inte på huvudwebbplatsen.

De anime-tema som Lego officiellt har gjort är Exo-force och Avatar. Det har pratats om att de gör mer på Lego-forumen men ingenting är officiellt just nu.

De Lego-set med anime-tema som du kan köpa och som inte är officiellt från Lego kan användas med Lego-produkter.