Anonim

Clary Fray ➰ Härlig

Jag har haft den här bilden ett tag nu

Jag vet att det bruna håret i mitten ska vara Taiga Aisaka från Toradora och det rosa håret till höger är Louise de La Valli re från Zero bekant, men vem är den tredje karaktären med det röda håret till vänster? Och finns det någon form av koppling mellan alla 3 karaktärer som är i olika anime så att de nästan ser identiska ut? (t ex ljuset i håret och ansiktet verkar passa perfekt men skjortan på vardera sidan inte)

3
  • ser ut som Shana IMO
  • @OshinoShinobu Det är definitivt Shana (även bildsökning säger det). Hänvisning till det faktum att de tre karaktärerna har samma personlighet, seiyuu, etc, och det faktum att J.C. Staff är ganska lat med den här typen av saker.
  • @LoganM när jag gjorde google omvänd bildsökning fick jag precis Taiga men jag kom ihåg att Louise såg ut som Taiga men med rosa hår, jag känner bara till Shana från dvd-omslag och hon ser inte riktigt ut som Taiga eller Louise men det kan vara omslagen har en annan konstdesign. du verkar också ha svarat på resten av min fråga så att du bara är lat när du inte skickar ett svar?

Jag tror att hon ser ut som Shana från Shakugan no Shana

Alla har liknande egenskaper, liten storlek och tsundere. Alla har också samma seiyuu, hon är Rie Kugimiya. Och alla produceras också av J.C. Staff.

Anledningen till varför de liknar förmodligen för att (som @LoganM säger) J.C. Staff är ganska lat med den här typen av saker. De har också liknande konst- och animeringsstil bland sina serier även när de har olika karaktärsdesigners.

För att utöka Shinobus svar:

Dessa tre (Shana, Taiga och Louise, i den ordningen) kallas vanligtvis de "stora tre" tsundere karaktärerna. De tar var och en ett annat perspektiv på vad "tsundere" innebär, men är "riktlinjetecken" när man skapar en tsundere.

Dessa karaktärer uttrycktes alla av Rie Kugimiya, som förmodligen har uttryckt de mest tsundera karaktärerna hos någon röstskådespelare.

Ibland, på grund av fansens personliga åsikt, anges de "stora tre" med andra karaktärer, ofta från Ries portfölj. Vanliga ersättare är Nagi (Hayate the Combat Butler) och Aria (Aria the Scarlet Ammo).

Det är dock allmänt accepterat att de tre listade tidigare är de "stora tre", som inte kan ersättas även med tiden. (Eftersom fans har beslutat att "tsundere" definieras av de tre kombinerade personligheten, och inte tvärtom.)

Att dyka in i den underliga sidan av anime ett ögonblick; de "fans" jag har hänvisat till är mestadels de som samlats runt TsunDere GiRlS RuLeS facebook-sida och motsvarande wiki, http://tsunderegirlsrules.wikia.com.

(Som en sidoanteckning är Shakugan no Shana väl värt att titta på. (Min favoritanime.))

Referens (er):

  • http://tsunderegirlsrules.wikia.com/wiki/Tsundere_Girls