Anonim

Lindsey Stirling - Take Flight [Officiell musikvideo - YTMAs]

Jag minns att jag läste en manga för några år sedan om en pojke som klär sig som en tjej och hans tvillingsyster.

Bakgrunden till de två var att pojken inte gick i skolan och klädde sig som en tjej hemma för att bedra sin tvillingsyster för att undkomma sin fars övergrepp, eftersom han vanligtvis inte misshandlar sin syster eller missbrukar honom när hon är i närheten. En gång hamnar dock fadern med att misshandla tvillingsystern (han var full eller något), kysser håret och säger att det påminner honom om deras mamma. Senare går tvillingsystern till sin egentliga mamma (som är skild från honom) för att få hjälp, men mamman borstar bort sin dotter och ber henne att lösa sina egna problem. Så när det händer igen (eller något liknande) rakar hon huvudet helt.

Sedan dess, till och med efter att håret växte ut, låter tvillingsysten inte någon röra vid håret - inte ens hennes bror - med undantag av hennes kvinnliga bästa vän (att om jag minns rätt har hon några romantiska känslor för?).

En annan detalj som jag minns är att fadern var fotograf och besatt av att ta bilder av en fågel han har, men någon gång dör fågeln men jag kommer inte ihåg varför.

Historien berättas efter att alla dessa har ägt rum och berättas i perspektivet av en annan pojke som går i samma skola som de två.

Jag är ganska säker på att det är det Hanayashiki no Juunintachi.

Sammanfattning från mangaupdatum:

Sakura Aki är en penniless high schooler som gillar att laga mat och gör andra "omänliga" saker. Hans farfar och far är disciplinära när det gäller könsroller och slår upp Aki varje gång han gör något som kvinnor vanligtvis skulle göra, som att städa. När hans far lämnar honom helt sönder, och med sin farfar inser Akis "omänskliga" brister, skickar han honom att bo på en av sovsalarna på en all flickaskola som han driver, en skola där framstående unga damer i landet går, Hanayashiki - Flower Estate-, för att lära honom en lektion.

Sakura Aki är namnet på pojken som gick i samma skola som de två tjejerna - tvillingsystern (Ayame) och hennes bästa vän (Renge).


Bakgrundshistorien om tvillingbror (Kakitsubata) och syster (Ayame) berättas i kapitel 8 och 9 från tvillingsysterns synvinkel. Egentligen handlar det mest om hur Ayame utvecklade androfobi och personlighetsstörning på grund av olycklig familj, och också hur hon och Renge blev nära vänner. Din beskrivning i frågan matchar innehållet i dessa två kapitel ganska bra, så jag ska bara lägga upp några bilder för att visa likheterna.

Denna sida från kapitel 8 visar Ayame tidigare med axellångt hår och en bild av den blå fågeln, som deras far var besatt av. Deras far höll också en fågel av samma art i en bur i sitt rum.

En annan sida från kapitel 9 visar att Ayame klippte av sig håret för att "lösa problemet", eftersom hennes hår grep av sin far under den tidigare incidenten där hon skulle bli stansad. Senare rakade hon håret rent och bar istället en peruk till klassen.